/Dolj/Magazin de biciclete

AUTOKOMFORT

Strada Nanterre 71, Craiova, România

AUTOKOMFORT
Magazin de biciclete
2.8
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R79+X9 Craiova, România
+40 768 156 771
autokomfort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Brem
George Brem2 ani în urmă
Niciun semnal din partea lor referitor la comanda ... Telefon inexistent! Închideți site-ul și firma!!!!
Florina Huluta
Florina Huluta2 ani în urmă
Nu ca pierdeți timpul. Sunt neserioși, am primit doar număr de comandă și atât.
Daniela Netcu
Daniela Netcu2 ani în urmă
Alooo, am plasat o comanda de huse Toyota proace verso 8+1 pe 26 septembrie și nu am primit nimic, telefonul de pe site e 0 nu face apel, am trimis mail și nu răspunde nimeni, puteți sa anulați comanda 30855, am facut comandă pe tuning.ro, serioși livrare în 48 ore. Sa va fie rușine, sper sa nu mai aveți comenzi ca nu meritați clienți.
Costea Panait
Costea Panait2 ani în urmă
Comandă lansată de 2 luni, fără rezultat. Telefon..zero, 'mail..zero.
Seriozitate..zero. Poate trece cineva prin poarta lor să-i trezească.
Măcar să spună..."Nu mai existăm..." și cu asta basta. Urât din partea lor.
Mihai Stoicescu
Mihai Stoicescu4 ani în urmă
Buna seara! Am primit comanda dumneavoastra si dupa cum deja ati aflat din e-mail pe care vi l-am trimis si la care nu ati avut amabilitatea sa raspundeti ca de altfel nici la telefon, de doua zile, in loc de husele P2 comandate, le-am primit pe cele P3. Calitatea este mult sub asteptari la fel ca si modul dumneavoastra de a colabora cu clientii. Drept urmare va solicit returnarea celor 300 RON pe care vi i-am achitat la primirea coletului. Astept sa ma contactati pentru detalii referitoare la contul de returnare al banilor.

Luni am returnat produsele livrate gresit iar azi am fost informat despre returnarea conbtravalorii comenzii. Cei de la AUTOKONFORT au fost surprinzator de prompti in returnarea contravalortii produselor, pacat ca nu au fost la fel si in onorarea comenzii. Tot procesul de returnare a fost suportat financiar de catre AUTOKOMFORT ceea ce este un punct in plus pentru Autokomfort. Se pare ca a fost totusi o sincopa in procesul intern de informare-livrare produse al societatii. S-ar putea ca pe viitor sa mai apelez la serviciile acestui distribuitor de articole pentru autoturisme in masura in care opiniile clientilor se vor schimba substantial in bine.
Orlando Lamba
Orlando Lamba2 ani în urmă
Am plasat o comanda pentru un set de huse. Am scris doua mail-uri si am sunat la telefonul afisat de n-ori. De o saptamana nu am primit nimic.
Greu de inteles faptul ca vanzatorul nu vrea sa-si vanda produsele.
A trecut o luna si nu am primit nimic, nici huse, nici mail, nimic. Nu stiu pe ca baza au dat unii recenzii de 5 stele.
Adrian B
Adrian B2 ani în urmă
Am comandat huse scaun pentru ford focus 2 nu am primit nimic dupa o saptamana numai un mail de confirmare ca au primit comanda si atat ,nr de telefon e degeaba e inchis nu stiu de ce mai aveti site ul...Am trimis un email prin care doresc anularea comenzii .
Panait razvan
Panait razvan2 ani în urmă
Am făcut o comanda de 100 de bucăți de huse auto... nu a răspuns nimeni. Am făcut comanda asa mare special, sa vad dacă răspunde cineva, bineînțeles ca nu a răspuns nimeni, nu știu de ce mai apare site-ul pe google dacă nu răspunde nimeni nici pe mail nici la telefon.
Locații recomandate