/Constanta/Magazin de biciclete

SPIT Constanta - Ag5

City Park, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanța 900419, România

SPIT Constanta - Ag5
Magazin de biciclete
2.8
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3J+HG Constanța, România
+40 241 488 539
spit-ct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
WTF
WTF2 ani în urmă
Am declarat un autoturism online si bineinteles ca online-ul se opreste acolo unde tb sa vii in persoana sa iei procesul verbal de declarare. O angajata aroganta, cu nume predestinat - Strambeanu ... a incercat sa ma trimita inapoi "online" din comoditate sau incompetenta. Pana la urma a printat procesul in scarba. Somn usor va urez!
Mirela Simion
Mirela Simion2 ani în urmă
O experiență tristă, am avut nr 1072,a apărut pe ecran dar din cauza zgomotului și muzicii din sala de așteptare nu am auzit când am fost chemată. De la ghișeu mi s-a spus sa fiu sănătoasă și să îmi iau alt număr, după ce stătusem o oră deja. Oare noi ne vom face bine vreodată?
Gabriela
Gabriela2 ani în urmă
Absolut îngrozitor. Dacă as putea , as oferi 0 stele. Ești tratat in sictir de către funcționari , si când apare o problema tot ei te cearta pe tine , ceea ce e aberant. In loc sa își facă treaba pentru care sunt plătiți, stau si își dau ei cu părerea si comentează cu un tupeu inimaginabil. ÎNGROZITOR!
Constantina Alina Ilie
Constantina Alina Ilie5 ani în urmă
Personal relativ ok, însă în perioada ianuarie- martie e aglomerație mare cu timpi crescuți de asteptare. De ceva vreme utilizez doar aplicația e-tax ptr a vedea online impozitele stabilite și a le achita direct cu cardul. Recomand aplicația in locul așteptatului la coada.
Doinita Pariza
Doinita Pariza7 ani în urmă
Sub orice critica!Lipsa de respect pentru platitorii de taxe din care functionarii SPIT isi iau salariu.Functionare precum Arina Stan care isi bat joc de oameni.Citeste cineva aceste recenzii?Ma indoiesc.
Asteptam ore in sir sa le dam bani in conditii inumane:lipsa de aer conditionat.lipsa spatiu civilizat de asteptare, ca in final sa te trateze cum stiu(mai exact cum nu stiu) mai rau.
Oare ce scoala au cei angajati si pe ce criterii au fost angajati ?
O mare rusine.Modul in care functioneaza administratia intr-o tara ca a noastra,mai exact intr-un oras mafiot cum este Constanta,descalifica Romania din pozitia de membru UE.
Diana Dumitru
Diana Dumitru2 ani în urmă
Nota 10 pentru Dl. inspector Dumitru Uzun care a fost extrem de amabil si de ajutor. Daca toti functionarii publici ar fi de o asemenea calitate, Romania ar fi departe!
Adrian Țacore
Adrian Țacore2 ani în urmă
Mă bucur să merg la SPIT Agenția 5. Profesionalism. Eficiență. Punctualitate. Amabilitate Tot respectul și considerația.
Ina rwe
Ina rwe2 ani în urmă
Am făcut programare online si ... Surpriză, a cazut serverul de aproape 2 ore😡😡😡
Locații recomandate