/Buzau/Magazin de biciclete

Decathlon

Bulevardul Unirii 301 - 303, Buzău 120046, România

Decathlon
Magazin de biciclete
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R78+CF Buzău, România
+40 338 733 002
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Carmen Georgescu
Carmen Georgescu2 ani în urmă
Nici nu a început iarna bine și nu mai găsești pe stoc încălțăminte de sezon, nici in magazine dar nici online.
Decathlon, sa va fie rușine că nu lăsați copiii de 12 ani in magazin pentru că nu sunt vaccinați. Atunci când veți răspunde voi de ce se poate întâmpla, atunci să faceți jocurile unora. Sunt copii nevinovați care nu au doar necesitatea de a manca, ci și necesitatea de nu fi uzi la picioare. Ei nu se pot incalta ca adulții cu încălțămintea din anii trecuti. Nu e un moft, e o necesitate pentru că sunt în creștere. In loc să plătiți un angajat să verifice certificate, mai bine ați pune un angajat să îi poată servi și pe cei care nu pot intra in magazin.
Claudia Nicolau
Claudia Nicolau2 ani în urmă
Un angajat al magazinului Decathlon Braila a solicitat o pereche de bocanci magazinului din Buzău în data de 22 decembrie. Ieri am sunat în magazinul din Brăila să întreb de statusul comenzii. Mi s-a transmis că produsul a fost preluat de curier. Astăzi la prânz am sunat în magazinul din Buzău să întreb de statusul comenzii și mi s-a dat un AWB. Din nou am sunat la Brăila ca să verifice și ei statusul, fiindcă după codul dat, nu am văzut nimic. După ce am revenit cu telefonul în Buzău, am aflat că de fapt, bocancii nici măcar nu au plecat din magazin, 24 decembrie ora 12:00. Urgența a apărut pe fondul plecării noastre la munte pe data de 28, având mare nevoie de ei.
În concluzie, rușine celor din magazinul Buzău! După lungi telefoane și informații eronate ați demonstrat că nu sunteți capabili de un schimb între magazine.
Doru Radu
Doru Radu2 ani în urmă
Foarte buna oferta, curat ,civilizat .preturi corecte. Lipseau totusi unele produse , mărimi cred ca nu au apucat sa reaprovizioneze.
Mircea Mircea
Mircea Mircea2 ani în urmă
Cel mai slab aprovizionat din tot lanțul de magazine de profil. Sunt produse in oferte care nu se regasesc pe rafturi. Cred totuși ca cei responsabili cu aprovizionarea trebuie sa isi dea aportul mai mult in ceea ce fac.
Luparu dorian
Luparu dorian2 ani în urmă
Am returnat un fes. Poate nu se merita efortul pentru un produs relativ ieftin, dar atitudinea domnisoarei de la Decathlon Buzău mi-a risipit indoielile, tratând returul firesc si profesional. Calm si amabilitate, felicitări!
Dan Balan
Dan Balan2 ani în urmă
Buna ziua,am fost super,angajați foarte prompți și foarte respectoși. De fiecare dată când ajung aici sunt minunați. O zi faina!
Geo Radu
Geo Radu2 ani în urmă
Am fost sa cumpăr o pereche de bocanci ,nefiind vaccinata am stat afara și am probat tot afara,la urma am plătit iar angajatul mi a băgat bonul și restul de la bani în bocanci și mi a dat în brate ,nu tu o cutie nu tu o sacoșă, și la revedere
Nicolae Dumitrascu
Nicolae Dumitrascu2 ani în urmă
Comanda plasata pe 19.01,iar pe 03.02 primesc mail ca nu a fost procesata comanda mea nici pana in acest moment.
Locații recomandate