/Brasov/Magazin de biciclete

Hervis

Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

Hervis
Magazin de biciclete
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJC9+PX Brașov, România
+40 372 772 752
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Adrian Ungureanu
Adrian Ungureanu2 ani în urmă
Revizuiti politica de a accepta echipamente sportive in magazin. Am venit impreuna cu fiul meu la magazin, el fiind cu bicicleta (o bicicleta destul de scumpa), am vrut sa o las la locul de bagaje deoarece am vazut ca rastelul de biciclete de afara nu este asigurat video. Paznicul de la intrare spunandu-mi ca nu este voie sa las bicicleta inauntru. Bine ca se promoveaza sportul la dvs. In magazin. O seara buna!
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Se simte lipsa angajatilor. Un magazin mare cu multe produse dar cu staff putin.
Preturi bune + surprize (discount-uri) la casa de marcat 👍.
Sebastian Fazakas
Sebastian Fazakas2 ani în urmă
Reducerea este doar fictiva. Adica doar la raft si pe cutie, pe bon, nu exista reducere. Aveti grija la reduceri!
George Garea
George Garea2 ani în urmă
Am achiziționat de pe site-ul Hervis o pereche de pantofi care s-au deteriorat în 30 de zile. M-am adresat personalului dîn magazin ( director adjunct) pentru a vedea care este procedura de remediere a deficientei. Am constatat cu stupoare ca deși era Director Adjunct doamna nu stia sau refuza categoric sa înțeleagă care este diferența între retur și produs deteriorat în perioada de garanție și îmi explica incontinuu ca pantofii sunt murdari pe talpa și ca nu respecta condițiile pentru retur- adica nu sunt în aceiași stare în care au fost livrați- fiind purtați și mai mult au și rupturi "pentru ca i-am purtat" - oare nu pentru asta se cumpără pantofii sau ei vând doar pentru " ultimul drum" unde clienții sunt tăcuți?!
Nu recomand interacțiunea cu astfel de oameni. Cu siguranță nu voi mai întra în acest magazin
După reclamații la OPC, la managerul general și la cei din Online ( care au fost foarte draguti) am fost chemat a doua zi pentru restituirea contravalorii acestora de către o doamna mult mai draguta (se pare ca exista și astfel de oameni în magazin, dar care nu au voie sa-si spună părerea din cauza celor incompetenți cu funcții de conducere care se agata cu ghearele de pozitie)
PANDA
PANDA2 ani în urmă
În magazin nu mă consider fidel. Doar ca de aici am cumpărat un antifurt pentru bicicletă care, chiar si după aproape 2 ani, dar funcționează încă ireproșabil. Înainte de acest antifurt ( X-Fact pe nume) s-a dovedit mai bun decât vechiul antifurt cumpărat de la ruși, Piața din Bartolomeu,care s-a stricat într-o singura zi. Pe partea de biciclete pot spune ca nu este cine știe ce și raport preț/echipare nu merită banii pentru o bicicletă din hervis.
Adry myo
Adry myo2 ani în urmă
Am returnat un produs si mi-au returnat banii pe un card Hervis. Am ramas stupefiata. Numerar nu se poate si inapoi pe cardul meu bancar nici atat. Cum se poate sa aibă o asa política ditamai magazinul? Am stat la rand ca miloaga cerand din nou explicatii ,,sefei" de magazin care in final vazand ca întreb lumea de la rand daca ma poate ajuta cu acest card hervis,sa le dau cardul in valoare de .... si sa-mi dea mie banii cash... în final sa hotărât sa ma ajute cu un domn care tocmai achita o pereche de incaltaminte. Iam dat cardul si mia dat Cash... . Vi-i se pare ok política magazinului? Eu stiu sigur ca nu mai cumpar de la ei....
Adios...
ThisIs .Hero
ThisIs .Hero2 ani în urmă
Toate bune și frumoase, singurul reproș e ca am luat o pereche de adidas redusa fără cutie. Fraților în orice magazin se oferă o plasa sau măcar posibilitatea de a cumpăra una, am dat 140 de lei sa car adidași în mâna 😳
Andrei Feisan
Andrei Feisan2 ani în urmă
Magazinul prost aranjat, lucruri aruncate la gramada, la casa stateau 6 persoane, pe magazin nimeni !
Locații recomandate