/Bistrita nasaud/Magazin de biciclete

Hervis

Calea Moldovei 40A, Bistrița 420062, România

Hervis
Magazin de biciclete
4.2
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GW8+M4 Bistrița, România
+40 728 978 838
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ernest Bauer
Ernest Bauer2 ani în urmă
Servicii foarte bune.
Cristi Ian
Cristi Ian2 ani în urmă
Prețurile de la raft nu corespund cu cele de la casă, la casa afli că prețul e 250 deși pe cutie și la raft scrie 150 preț redus!!! Poate se sesizează și protecția consumatorilor!!!
Daniela Bivolaru
Daniela Bivolaru2 ani în urmă
Super. Personal foarte amabil la Hervis Bistrița.
Moldovan Ionut
Moldovan Ionut4 ani în urmă
Cumpăr lunar haine din acest magazin dar ceea ce ma dezamăgit a fost anul trecut ,mi-am cumparat haine de 700 ron in ziua aia si atunci mi-a furat careva telefonul am facut reclamație la poliție și sa vezi cand a mers poliția la magazin a spus că camerele de supraveghere nu functioneaza înseamnă că putem să si furăm din acel magazin.
Vladut Talos
Vladut Talos4 ani în urmă
Am fost îndrumat de Ionut Capota exact spre perechea de adidași pe care ii căutam. De asemenea, este singurul angajat Hervis care m-a informat despre reducerea de care poți beneficia dacă îți faci un cont pe site. Prețurile sunt mult mai mici decât Hervisul din Cluj. Recomand !
Dragos Ivan
Dragos Ivan4 ani în urmă
Am venit sa ridic din magazin o bicicletă cumparata online si surpriza: era sosita dar nimeni nu stia de ea, nu aveau nici un act pe ea, mi s-a spus ca "nu e in sistem". Vanzatorii se uitau unul la celălalt si ridicau din umeri. Am facut cale intoarsa. In 2 zile am dat 20 telefoane la magazin dar nimeni a răspuns vreodată. Servicii proaste. Rusine sa va fie!
Doru Chiorean
Doru Chiorean5 ani în urmă
Produse de o calitate acceptabilă, destul de diversificate având în vedere dimensiunea magazinului iar prețurile sunt puțin prea ridicate relativ la calitatea produselor.
Muresan gheorghe ioan
Muresan gheorghe ioan2 ani în urmă
Preturile la reducere sunt cele normale de pe piata asa ca nu va imbatati cu apă rece
Locații recomandate