/Alba/Magazin de biciclete

OBIECTIV S.R.L.

Bulevardul Revoluției 1989 47, Alba Iulia, România

OBIECTIV S.R.L.
Magazin de biciclete
4
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HF5+XH Alba Iulia, România
+40 258 834 433
obiectivsport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Faur
Anca Faur2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult acest magazin. Am mers pt echipament de iarna second hand si am gasit boots si placi la preturi foarte bune si mai multe modele. Totodata, personalul a fost extrem de amabil si mi-a explicat ceea ce trebuie sa iau in considerare. Mi-am luat o pereche de boots pe care am incercat sa ii "formez" acasa si m-am intors pt a-i schimba cu o marime mai mare. Personalul a fost in continuare foarte intelegator si binevoitor fata de nevoile mele. Le multumesc pt ajutor si recomand sincer.
Iulian Groza
Iulian Groza2 ani în urmă
Daca e proprietarul mai bine plecăti vorbește cu 4 clienți de odata și nu înțelegi nimic dacă e doamna merita sa încerci (nu recomand ..... A da garantine ciciu)
EnRo Official
EnRo Official4 ani în urmă
Servicii de proasta calitate, când intri în magazin ți se vorbește cu o scârbă deosebita, și când mergi cu un produs la reglat, reglat sau sa schimbi ceva defect din fabrica pe baza garanției nici nu te baga în seama...
Cata cris
Cata cris5 ani în urmă
Nu este chiar asa grozav, spatiu mic, multe produse inghesuite. In mare parte marfa chinezeasca de calitate indoielnica, preturile nu sunt chiar asa atragatoare, marfa relativ diversificata.
R S Sorin
R S Sorin5 ani în urmă
Au fost deosebit de amabili ,când am avut nevoie de ceva dela ei ,au căutat în depozit și mi-au adus,altă dată am avut nevoie de o mică reparație la bicicletă și au facut-o fără măcar să î-mi accepte banii
Georgiana Florea
Georgiana Florea2 ani în urmă
Oameni cu multa răbdare și seriozitate. Este a 2-a oara când cumpar de la ei și de fiecare data au avut răbdare cu cerințele mele. Sunt foarte bine cunoscători în ceea ce fac și au produse de foarte bună calitate.
Raul Dan
Raul Dan2 ani în urmă
Doamne fereste..nu mai intru veci pururi in magazinul ala oribil...proprietarul vorbeste ff urat si este agresiv verbal ti.e si frica sa l intrebi ceva ..nu explica clientilor nimic..nu are rabdare cu nimeni..eu ii recomand sa stea acasa daca nu are chef de clienti.. nu recomand nimanui .. care nu crede este gratis sa incerce !!
Alexandru Ioan Bîrne
Alexandru Ioan Bîrne2 ani în urmă
Vânzătorul chiar dornic sa ne ajute. Nu avea din păcate ce am cautat. A daruit copiilor mei o brățară mica fetiței și baiatului un ceas de jucărie. Un gest frumos din partea dansului.
Locații recomandate