/Valcea/Macelarie

PANZE PANGLICA S.R.L - producator panze banzic pentru fierastraie cu banda

Malul Alb 90 bis, Bujoreni 247065, România

PANZE PANGLICA S.R.L - producator panze banzic pentru fierastraie cu banda
Macelarie
5
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49QH+5P Bujoreni, România
+40 753 020 876
panze-panglica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmangeria Tomi
Carmangeria Tomi2 ani în urmă
Buna ziua. Numele meu este Tomazian Arnaut, clientul care v-a dat batai de cap cu cele doua ferastraie pentru taierea carcaselor de porc. Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru radbarea avuta cu noi pentru descifrarea lamelor de care aveam nevoie pentru ferastraiele noastre care nu mai aveau inscriptionare pe ele. Se vede experienta pe care o aveti in acest domeniu. Am pus cate o panza pe fiecare utilaj si vreau sa spun ca merg foarte foarte bine. O sa va recomand si cunostintelor mele care mai au ferastraie pentru carne.
Remus Brasoveanu
Remus Brasoveanu3 ani în urmă
Au foarte multe modele de panze pentru lucrari de tamplarie. Panzele pe care le-am comandat au o grosime mai mare decat cea cu care a venit fierastraul meu echipat. Acestea ofera o stabilitate mult mai buna si am putit face taieri drepte de calitate. Si eu recomand sa lucrati cu Panze panglica srl
Radu Bucurila
Radu Bucurila3 ani în urmă
Ofer un maxim de stele ! Incepand de la comunicarea cu responsabilii pentru comenzi si pana la calitatea in sine a panzelor pentru taierea fierului, totul este de o calitate excelenta. Mi-au fost facute si recomandari in privinta utilizarii panzelor pentru fierastraul meu care nu este dotat cu dispozitiv de racire si ungere. RESPECT !!! 😎
Georginel Sandu
Georginel Sandu3 ani în urmă
Sunt foarte, foarte mulțumit de calitatea panzelor recomandate pentru debitarea buștenilor de brad! Până acum pânzele utilizate de la alți producători se fisurau foarte repede la baza dinților și nu le mai puteam folosi, pentru că deveneau periculoase. Mi s-au recomandat pânze cu flexibilitate mare, din oțel german, marca LUBTEK. Sunt minunate!
Apreciez tare mult profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea cu care am fost tratat de către angajații acestei firme.
Cu siguranță colaborarea noastră va fi de lungă durată!
Vă mulțumesc!
Victor bauer
Victor bauer3 ani în urmă
Daca as putea as mai pune 5 stele in plus.
Totul este la superlativ: disponibilitate' cunostinte tehnice; calitate.
Niste oameni exceptionali, am apelat la ei si au rezolvat problemele urgent.
Recomand cu cea mai mare caldura.
Bogdan George
Bogdan George2 ani în urmă
Baietii sunt de nota 11. Nu numai ca au niste produse calitatea-ntaia dar pur si simplu te consiliaza si iti fac recomandari de specialist. Am comandat de la ei si voi mai comanda pentru ca sunt printre putinii care au inteles ca in afaceri e super-important si sa ai calitatea produsului dar si sa ai bunul simt al afacerii. Multumesc, panze-panglica!
Huiet florin
Huiet florin2 ani în urmă
Nu e de mirare ca sunt atatea pareri pozitive, subscriu si eu cu un maxim de stele.
Comunicare excelenta si disponibilitate, astept sa testez produsele, am comandat un set de 3 panze de 1450 mm dar dimensiunea corecta era 1420 mm,
luasem datele gresit de pe un site, am vorbit ulterior cu un domn reprezentant al firmei si mi le modificã la dimensiunea corecta fara costuri suplimentare.
Nu este vorba de suma in sine ci de gest, cum rar mai gasesti in zilele noastre. Cu siguranta voi reveni cu un review obiectiv privind calitatea panzelor.
Recomand 100%!
Daschievici florin
Daschievici florin2 ani în urmă
Foarte promti cu executarea și livrarea comenzii.
Și cel mai important din experienta mea cu dumnealor a fost la una din comenzi, când am cerut eu greșit lungimea panzelor și a trebuit sa le refac (cu doua lipituri ca să nu rămân păgubit cu pânzele, aceasta manopera o evita alte firme deoarece este mai greu de centrat banda).
Locații recomandate