/Suceava/Macelarie

Carrefour

Calea Unirii nr 27B, Suceava 720166, România

Carrefour
Macelarie
4.3
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M778+RQ Suceava, România
+40 374 146 200
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Alin Zbughin
Alin Zbughin2 ani în urmă
Mai liber decât alte hypermarket-uri
Badarau iulian Bibicu
Badarau iulian Bibicu2 ani în urmă
Pana acum nu cer vaccin pt a putea întra:)))
Andreea Jinga
Andreea Jinga2 ani în urmă
Magazinul are preturi foarte bune, angajatii sunt amabili si dornici sa te ajute la orice intrebare ai avea, iar produsele sunt variate. De asemenea, un bonus il reprezinta ofertele suplimentare care pot fi obtinute pe baza aplicatiei si a programului ActForFood. Recomand chiar si pentru cumparaturi rapide!
Adi solca
Adi solca2 ani în urmă
Carrefour România

Carrefour a înregistrat în 2001 subsidiara Carrefour Hiproma în România, în parteneriat cu francizorul Hyparlo, o afacere de familie din Franța. Subsidiara era deținută în proporții egale, în același timp Carrefour deținând 20% din grupul Hyparlo.
Carrefour a deschis in 2001 primul hipermarket din România in zona Militari de la intrarea pe Autostrada A1, într-un proiect dezvoltat de EMCT, propietarul Sun Plaza.
Carrefour a preluat în 2006 restul pachetului de 10% la subsidiara din România, după ce a hotărât să nu mai opereze hipermarketuri în franciză și a cumpărat grupul Hyparlo.
Carrefour România a preluat, în vara lui 2007, lanțul de supermarketuri Artima, pentru 5 milioane de euro, marcând prin aceasta intrarea pe segmentul de supermarketuri. Rețeaua Artima deținea 11 de magazine, concentrate în vestul țării, cu o suprafață totală de vânzări de 101.000 de metri pătrați. După preluare, magazinele Artima au fost redenumite în Carrefour Express.
În decembrie 2010 cele 15 de supermarketuri au fost redenumite din Carrefour Express in Carrefour Market.
Carrefour România a mai preluat, în 2017, lanțul de supermarketuri Billa din România pentru 1 milion de euro. După preluare, majoritatea magazinelor Billa au fost redenumite Carrefour Market, iar altele Supeco și Carrefour Express.
Pentru a ajunge mai greu la potențialii clienți, magazinele Carrefour își prezintă oferta curenta in mai multe formate. Printre acestea se numără atât reviste și pliante fizice cât și cataloage oferite in mediul online. Revistele sunt disponibile in magazinele fizice iar cele digitale sunt disponibile sub forma de catalog online Carrefour.
Ovidiu Hutuleac
Ovidiu Hutuleac2 ani în urmă
Doar două stele, am observat de multe ori că prețul de la raft nu corespunde cu cel de pe bon. Exemplu în foto de jos, locul liber este de unde am luat eu un lego. Stabiliți voi care este prețul. Ca idee la casa am platit 49,90. Am întrebat ce înseamnă eticheta galbenă și atat persoana de la recepție cât și cea venita de pe raion au spus "Nu știu".
Ciprian Crauciuc
Ciprian Crauciuc2 ani în urmă
Limitați accesul persoanelor cu mai mult de 20 de produse la casele rapide. Cine are 100 de produse sa le duca la casieri. De aceea se cheamă case rapide ,nu? Sa nu stai mult timp, însă dacă ai 4 persoane din astea mai bine mă duc la Auchan sa cumpăr, ies mai repede!!!
Doru onut
Doru onut2 ani în urmă
Tare mia placut ca sau gasit niste locuri de munca ptr cei care vor sa pazeasca virusul sa nu treaca din zona alimentara in zona comerciala.😀😀
Condtantin Florin
Condtantin Florin2 ani în urmă
Cumperi un produs și plătești două!Eu am cumpărat un ariel la 99.90 și pe bon este 199,80!Rușine, nu e prima dată!
Locații recomandate