/Prahova/Macelarie

Carrefour Market

Strada Republicii nr. 107, Băicoi 105200, România

Carrefour Market
Macelarie
4
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2RMX+8M Băicoi, România
+40 374 832 781
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Eugen Maracineanu
Eugen Maracineanu4 ani în urmă
Foarte multe produse, diversificate, mâncare caldă semipreparata foarte buna, nu se sta mult la casa. Personal drăguț.
Lucian Vlad
Lucian Vlad5 ani în urmă
Magazin mare pentru acest tip de magazine. Aprovizionat cu aproape toate tipurile de produse, dar în cantități mai mici. Parcarea mai avea locuri libere, dar la ore de varf s-ar putea sa fie prea mica. Accepta carduri si bonuri de masa. Casieri suficienți și eficienți. Puteti să il vizitați cu încredere dacă vă este în drum.
Ioan Magdici
Ioan Magdici6 ani în urmă
Personal amabil,produse proaspete, curat, preturi uneori cam mari în comparație cu alte marketuri.
Aurelian Andreescu
Aurelian Andreescu6 ani în urmă
Marfa proasta, ca la o alimentara dintr-o comuna, legume vestejite, nimic din ce te astepti sa gasesti intr-un magazin Carrefour!
Angajatele sunt mai preocupate sa-si cumpere repede marfuri intrate cu preturi accesibile. Azi am avut experienta sa stau 10 minute in fata vitrinei de mezeluri sa astept ca angajatele sa-si imparta nu stiu ce salam. Dupa ce mi-au dat ce voiam sa cumpar, am avut surpriza sa gasesc, la singura casa deschisa, o coada de angajate care stateau sa-si plateasca salamul! Ba mai mult, mai veneau unele care se bagau in fata alaturandu-se colegelor.
Gheorghe andrei
Gheorghe andrei6 ani în urmă
Au puțini angajați la casă. Dacă ai nevoie de ajutor, informații la rafturi nu găsești pe nimeni. În rest magazinul arată bine
Adrian Voicu
Adrian Voicu2 ani în urmă
Sunt mulțumit de produse, atât de calitatea cât și de prețul accesibil rezonabil al acestora. Ce nu îmi place este faptul că mai sunt anumite câteva produse ce au două seturi de preț diferite de la raion până la casa de marcat. Multe mă satisfac în rest. Multe precum și faptul că au pus la dispoziție o aplicație care e de folos clienților și cumpărătorilor.
Ionut stancu
Ionut stancu2 ani în urmă
A fost ok, curat
Neamtu Mona Valentina
Neamtu Mona Valentina2 ani în urmă
Ca de obicei la Carrefour, la casă, nu am primit punctele de la promoția in curs. Răspunsul : nu mai avem pliculețe cu puncte. Promoția este la jucariile din pluș, troli. Rușine.
Locații recomandate