/Mures/Macelarie

Fazakas Prodcarmi

Strada Libertăţii 4, Târgu Mureș 540031, România

Fazakas Prodcarmi
Macelarie
4.6
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV3+MW Târgu Mureș, România
+40 742 200 600
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: 7–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Relu Ionel Saracutiu
Relu Ionel Saracutiu2 ani în urmă
Produse bune, personal amabil.
Sandu Pop
Sandu Pop2 ani în urmă
O locație excelentă, personal extrem de amabil..produse foarte bine făcute..cu siguranță voi revenii....au niste cremevuști foarte delicioși. Recomand cu încredere.
NICOLAE DUMITRU
NICOLAE DUMITRU5 ani în urmă
Foarte multumit de calitate si preturi,servire.Din pacate azi ,vineri 14 dec,in jurul orei 10,00 am cumparat de la magazin 4 ciolane porc afumate din care unul din vitrina[intreg] iar alte 3 mi-au fost aduse din spate.Abia acasa am observat ca de la cele 3 s-a detasat partea de carne cea mai buna si mi-au fost oferite in asa fel incat sa nu observ manopera,clar vizibila datorita sprafetei crude,neafumate ramase in urma decuparii.Nu am nici o pretentie,v-am semnalat neplacuta surpriza pentru a decide Dumneavoastra daca si ce ce masuri considerati ca se impun.Pe viitor voi fi mult mai atent la servire,voi ramane clientul firmei pe care,ma repet o apreciez pentru calitate,gust,preturi.Cu deosebita stima,N.D.
Ildiko szasz
Ildiko szasz5 ani în urmă
Toate produsele pe care le cumpar de aici sunt mereu proaspete si delicioase. Iar servirea este ireprosabila. Vanzatoare amabile la maxim.
Vasile Morosan
Vasile Morosan6 ani în urmă
Au produse foarte bune și mereu proaspete
Gina GV
Gina GV7 ani în urmă
Cremvustii d-voastra m-au facut sa va caut pentru recenzie ...de 5 stele! Am fost internata la spital in Tg Mures in aprilie, unde i-am descoperit! Sunt la fel ca in copilaria mea, cand toate mancarurile aveau gust! Am trimis sa-mi ia si pentru acasa 3 kg! Haideti si a Cluj! Succes! Pastrati calitatea si gustul...
Mircea florian Hadarig
Mircea florian Hadarig2 ani în urmă
Deși era de destul de multă lume, cele două fete, printr-o bună organizare, deservesc excelent clienții, atât la raft cât și la casă. Produsele bine promovate și expuse, intr-o gamă foarte variată.
Simon teo
Simon teo2 ani în urmă
Produse foarte bune.
Locații recomandate