/Ilfov/Macelarie

Ferma Baciu

Strada Erou Iancu Nicolae 67, Voluntari 077190, România

Ferma Baciu
Macelarie
4.5
216 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G47G+HJ Voluntari, România
+40 722 255 947
fermabaciu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Mihai Daniel
Mihai Daniel2 ani în urmă
Dezamagitor. Am comandat un Ribeye maturat si a fost ca un cauciuc. Carnea tare si facuta prost. Pentru pret este penibil. Nu se merita deloc!

O parte iar foarte de prost gust a fost staful din bucatarie. Nu purtau masti si o tanti fara protectie de par se plimba pe acolo mancand in acelasi timp. (Obvs fara masca). Un ajutor de bucatarie ceva.

Inca un domn, tot fara masca a intrat in bucatarie ca la el acasa. (Cred ca era propietar ceva ca se juca cu cheia de la masina in fata unui angajat) Foarte lame.

Pacat ca localul este dragut si ar avea potential dar combinatie intre vita de proasta calitate pt friptura si lipsa de standarde interne lasa mult de dorit. Totul la un pret exagerat de mare. Trist and lame. Chiar doream sa am o experienta buna.

Am dat doua stele pentru waiterul ok si burgerul comandat ulterior. Burgerii chiar sunt buni. Stake'ul nema.
Sorin Pircalabu
Sorin Pircalabu2 ani în urmă
Produse și preparate de la propria fermă, de cea mai bună calitate. Prețurile...pe măsură. Recomand cu încredere!
Marcea Andreea
Marcea Andreea2 ani în urmă
Recomand! Restaurantul, personalul si mancarea nota 10/10, am mancat un peste, chiar daca este un pic in afara specialitatii lor de carne de vita, dar a fost excelent
Dragos Troaca
Dragos Troaca2 ani în urmă
Buna seara!
Astazi am trecut si noi pragul Fermei Baciu la o iesire de familie cu copii.
Am fost extrem de încântați de primirea pe care am primit-o din partea celor 2 ospătari. Foarte simpatici, comunicativi si zâmbăreți. Iar mâncarea a fost excepțional de buna si frageda. Abia asteptam sa ne reîntoarcem sub acelasi mod de primitor si gustos.
Recomand!!
Cezar Ghiuzan Law Office
Cezar Ghiuzan Law Office2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori și am mancat bine. Am revenit azi, au mutat locația si am mancat prost. Am platit 1121 lei pentru carne fripta, overdone, in condițiile in care am comandat medium. Noroc ca avem dintii buni si ne era foame.
Bogdan Dinu
Bogdan Dinu2 ani în urmă
Mancarea buna însă servirea e cam dezastru. Ne-am asezat, am primit un meniu pe baza de cod QR la care m-am chinut 5 minute sa scanez pt a putea vedea meniul, ca mai apoi sa aflu ca "Nu merge pe Android", deh, zona de bogați. Ulterior am primit 1 tableta cu meniul , pt 2 pers, am făcut cu schimbul. Am comandat un platou si 2 feluri principale - muschi vita gatite mediu. Peste 20 de minute apare alt ospatar direct cu felurile principale, n-am mai zis nimic de antreul lipsa, ok, insa supriza, carnea era de fapt gatita extra well done si era de fapt antricot, avea maxim 2 cm grosime. I-am spus ca nu o mancam si ca a uitat și de platou: "da, colegul meu a uitat sa il aduca" - excelent. Ulterior ne-a adus platoul comandat și felurile principale care au fost foarte in regula, mai nimic de comentat inafara de faptul ca, cutitele nu prea taiau iar sarea, piper etc nu au existat pe masa. La final am primit o reducere de 10% la nota de plata pt inconveniente. Deocamdata nu il pot recomanda însă daca voi mai avea ocazia sa ajung pe acolo poate modific recenzia in mai bine :)
Lulea Marius Dorin
Lulea Marius Dorin5 ani în urmă
Dacă doriți să serviți cea mai bună "vită" din România, îmbrăcată în diverse forme. Când vrei ceva cu adevărat bun, cu produse românești crescute la Ferma Baciu. Pentru cei plecați de acasă într-o expediție culinară este de neocolit. Vă doresc poftă bună și fără grabă.
Angy Buz
Angy Buz2 ani în urmă
Astazi am avut 'placerea' de a comanda take away de la restaurantul acesta. Comanda a fost
1 baby burger(cerut bine facut pentru o gravida)
1 chips cu trufe
1 obrajor cu piuree
Toate bune si frumoase pana am ajuns la burgeri, pe care ii cerusem bine facuti, surpiza au fost cruzi, eu am inteles ca asa s ar manca ei, dar din moment ce specific cum ii doresc as avea pretentia sa ii si primesc asa.... Anyway este a 2 a greseala la ferma baciu, nu cred ca o voi dori si pe a 3 a.
Au noroc cu domnul dragut care a stiut cum sa gestioneze situatia si am primit o portie asa cum mi am dorit
Locații recomandate