/Bucuresti/Macelarie

Ferma Gruiu

Strada Nerva Traian 25a, București, România

Ferma Gruiu
Macelarie
4.2
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C498+M5 București, România
+40 741 760 760
fermagruiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Dinu Constantin
Dinu Constantin2 ani în urmă
Super locație
Super servire
Super produse!!!!!!
Tudor Sturza
Tudor Sturza2 ani în urmă
Un loc bine decorat, cu produse de calitate.
Dan B (Dani)
Dan B (Dani)2 ani în urmă
Mare atentie atunci cand alegeti sa consumati ceva de la ei, nu mai combinati cu altceva. Am.consumat iaurt(o.gura) si un crenvursti, combinat cu niste carnati pe care i mai consumasem de cateva ori si n am avut nimic.
Am vomitat, toata ziua si noaptea, plus deranjat la stomac ai febra.
S au mutat de curand vis a vis, in vechea locatie cam batea vantul,din cate am.vazut si aici, desi la deschidere erau cativa domni, posibil patronii/fermierii care pareau fericiti si sarbatorrau cu sampanie. (Asa parea de la distanta)
Pentru sanatatea dvs alegeti cu grija, nu dati la.copii pana nu va asigurati ca sunt produse ok..citeam mai devreme.un com de la.un domn care s a trezit cu puiul mirosind ...
Victor pasca
Victor pasca2 ani în urmă
Produse de calitate,atît vitâ cît şi porc ,servire ireproşabilă!
Sorin B
Sorin B2 ani în urmă
Extrem de dezamagit de "Puiul de tara" pe care l-am cumparat astazi 06/03. Arata foarte bine ce-i drept dar cand am ajuns acasa si am taiat punga in care era ambalat mi-am dat seama ca era efectiv imputit si nu exagerez deloc. La traficul din Bucuresti nu merita sa mai bat drumul pana la magazin, l-am aruncat la gunoi. Nu cred ca a fost o greseala ... nu poti sa tii marfa in magazin fara sa o verifici din cand in cand, mai ales cand este vorba de carne ... Rusine !!!!
Elisamsung eli
Elisamsung eli4 ani în urmă
Am luat un pateu mangalita. Am zis ca gust putin, dar era atât de bun ca nu imi venea sa ma mai ridic de la masa. 12 lei un borcanel de aproape doua sute de grame (octombrie 2019). Mușchiul afumat este si el delicios. Curcanul este foarte ok, eu l-am luat pt copii si am fost tare încântată ca nu are o tonă de sare cum gasesc mai mereu in comerț. Nu am incercat si carnea crudă. Poate altădată. As mai fi incercat cate ceva, insa vanzatoarea mai in varsta pare ca vrea sa limiteze la maxim pierderile si chiar daca mai e o ciosvarta din ceva, de exemplu specialitate de mangalita, unde erau doar bucati mari si un colt plin de slană, insistă să îți dea si ultimul colț sau esti obligat sa iei o bucată mare întreaga. Per total, ma mai întorc pe acolo. Mușchiul de mangalita arata senzațional.
Gabi Onu
Gabi Onu4 ani în urmă
Produsele în general bune (declarate ca 100% naturale, până la proba contrară), prețurile de la mari și foarte mari în sus, servirea proastă. Carnea de pui întreg este 29 lei/kg, tacâmurile care conțin spate, aripi și organe, tot 29 lei/kg....bun business! Pentru ei! Specialitățile din carne, în general afumate, au o coajă groasă, colțurile pe care oricum le arunci, sunt vândute tot la 65-75 lei/kg...iar bun business pentru ei! Servirea lasă de dorit, la modul că este o singură vânzătoare pe tură, care se mișcă precum ochii mortului. Dacă există un client care cumpără mai multe produse, durează 5-10 minute așteptarea. La prețurile astea, nu merită. Atitudinea vânzătoarelor este arogantă. Am cumpărat ”pui de țară”....nu m-a impresionat prin gust și consistență. Nu cu mult diferit de cel banal din magazin. Sarmalele sunt bune, dar au prețul unui mic/bucată. Cu diferența că o sarmală este cam o treime dintr-un mic. Foarte scumpe! Pateul este bun. Produsele în general merită 5 stele (cu anumite excepții), am scăzut o stea pentru prețuri și una pentru servire.
Update: s-a schimbat prețul la sarmale: de la 2,5 lei/bucată, la 6 lei/kg. Am luat 10 sarmale, care au costat aproape 28 de lei, deci s-au scumpit de la 2,5 lei/buc, la circa 2,8 lei/buc....cam același preț ca la restaurant, unde le primești la masă, calde, plus mămăligă, ardei s.a....incluse în prețul porției. La specialități de carne, vânzătoarea îți impune ce bucată să cumperi sau să iei o bucată întreagă, deși vrei doar o parte dintr-o anumită bucată. Probabil are experiență de aprozar comunist. La prețurile de magazin de lux, sigur nu ar trebui să aibă vânzătoare de aprozar comunist....Dar până la urmă clienții vor hotărî dacă vor să fie tratați așa. Eu voi cumpăra tot mai puțin de aici, către deloc....
Bombonik Rock
Bombonik Rock2 ani în urmă
Cele mai naturale produse, aici le am găsit.
Locații recomandate