/Bucuresti/Macelarie

Atelierul de mici

Calea Griviței 206b, București, România

Atelierul de mici
Macelarie
4.6
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F355+VM București, România
+40 726 348 954
atelieruldemici.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Andrei Porumbescu
Andrei Porumbescu2 ani în urmă
Foarte buni micii, vin de cate ori am ocazia tocmai din Vitan pana in Grivita pentru 2-3 caserole.
Mugurel Georgescu
Mugurel Georgescu2 ani în urmă
Diversitate mare de mezeluri producție proprie și carnea foarte frumos tranșată.
Bruno Badea
Bruno Badea2 ani în urmă
Produsele sunt de foarte buna calitate iar doamnele care servesc sunt foarte dragute! Cuumpar cu drag din acest magazin! Eu vin special din Chiajna sa cumpar de la dumnealor!
Marian Teodorescu
Marian Teodorescu2 ani în urmă
Super produse, de la carnea tocata la mezeluri. Dar atentie, preturile sunt pe masura.
Killing One
Killing One2 ani în urmă
Incep prin a raspunde celor 2 clienti care zic ei ca au fost la Atelierul de Mici si aici ma refer la Domnul claudiu niculae Iliescu si Dna Mitica Creata ,eu cred ca dvs ati vizitat alta locatie nu Atelierul de Mici ,calitatea produselor ca sa stiti de la mine este controlata ,daca intelegeti ce vreau sa spun ,nu prea cred ca cine-va de acolo si-a permis sa puna in mici alta compozitie de carne ,este sa zic aproape imposibil ca dvs sa fi gasit oaie in mici atat timp cat reteta este stricta ,cat despre program ...ma gandesc si dvs aveti un loc de munca! Cei de acolo sunt si ei oameni la fel ca noi ,ma gandesc ca au nevoie si de un pic de respiro ...zic eu. Dna Mitica Creata eu mananc de la ei de cand au fost infintati si nu am fost servit vre-o data cu alt produs in afara de cea ce eu ca si client am cerut ,vestiti mici daca o sa cititi mai sus o sa intelegeti despre ce este vorba ,produsele care se comercializeaza acolo sunt mereu la zi nu cred ca Domnul Adrian Bărbăcioru ar permite ca produsele sa fie de calitate indoielnica.
Pe scurt daca pana acuma nu a fost ocazia de a merge la Atelierul de Mici ,va recomand cu caldura locul acesta ,produsele sunt de cea mai buna calitate si ofera gustul asteptat si aici va spune un client vechi care mananca de cand a fost infintat magazinul ,cu alte cuvinte 5 stele si va invit pe toti sa gustati din produsele lor ,foarte multumit.
Claudiu niculae Iliescu
Claudiu niculae Iliescu2 ani în urmă
Alergatura inutila! Alergi ca boul sa cumperi mici (programul e "select"), stai 15 minute pentru ca vanzatoarea abia se misca, ceri mici fara carne de oaie , ti se spune ca oricum nu au in compozitie si primesti mici grasi si cu carne de oaie in compozitie... in concluzie: "Pe afara e vopsit gardul inauntru...Dumnezeu cu mila"...OCOLITI!
Loli mari2004
Loli mari20042 ani în urmă
Carnea arată foarte bine, am cumpărat mezeluri, salamul foarte bun, parizerul cam sarat. Oricum produsele arată foarte bine iar magazinul are aspect de foarte curat. Per ansamblu foarte mulțumită.
Mitica Creata
Mitica Creata2 ani în urmă
Am fost la pomul mult lăudat,am cerut ceafă de porc și am primit pulpă de porc la 30 Ron kg , vestiți mici nici pe departe nu sunt ce se vorbește despre ai într-un cuvânt,gust amar.
Locații recomandate