/Bistrita nasaud/Macelarie

Market Jupanu

Strada Traian 58, Bistrița, România

Market Jupanu
Macelarie
3.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
4FGJ+P7 Bistrița, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Doina Pop
Doina Pop2 ani în urmă
Cu de toate,noi preferam raionul de carne preturi acceptabile.
Ioan Rebrean
Ioan Rebrean2 ani în urmă
In data de 14.07.21 am cumpărat înghețată de la vitrina cu înghețată,dar nu puteam să văd prețurile pentru că vitrina era întoarsă invers și pe ea erau și alte produse. La casa de marcat am întrebat ce preț au înghețatele luate de mine.Mi s-a spus pe un ton de loc plăcut că ea e acolo sa încaseze nu să spună prețurile, și că dacă vreau sa știu prețul să mă uit pe capacul vitrinei de înghețată.Am cumpărat produsele fără să mă mai întorc înapoi.In acest timp personalul de la raionul cu carne (2 )făceau glume pe seama mea și râdeau ironic.
Marian Udrescu
Marian Udrescu4 ani în urmă
Un supermarket complet cu o gama foarte diversificata la mezeluri, dar nu lasa de dorit nici partea de cosmetice detergenți și odorizante de cameră. Spațios și ușor de găsit ceea ce cauți. Ca în orice magazin bun intri sa cumperi ceva și ieși cu mai multe lucruri, asta pentru ca este marfa bună și te atrage. Recomand.
Bianca-Denisa Dobos
Bianca-Denisa Dobos2 ani în urmă
Bună. Am rămas dezamăgită de o vânzătoare de acolo care mi-a pus carnea direct pe cantar, fără nici o igiena. Dat fiind faptul ca ne aflam intr-un context pandemie nu ma așteptăm la acest lucru. Îmi pare rău că am cumpărat carnea, mie frica sa o mananc.
Emy Chiciudean
Emy Chiciudean2 ani în urmă
Excelent
Locații recomandate