/Maramures/Loterie

Carrefour Express

Bulevardul Traian nr. 3, Baia Mare 430202, România

Carrefour Express
Loterie
4
248 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHX8+WC Baia Mare, România
+40 374 338 677
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Maria Elena Lazar
Maria Elena Lazar2 ani în urmă
Carrefour este un magazin interesant se resetează în permanență,san clienta Carrefour și-mi place că poți găsi marfa diversificata🤗 preturi bune,periodic reduceri și oferte atractive.Cel mai mult insa a-mi place personalul angajat foarte politicos și implicat.Felicitari întregii echipe pt.menejmentul și marketingul pe care a-l practica!!!!
Cosmin O.
Cosmin O.2 ani în urmă
Un magazin pe care nu-l recomand deloc!
Preturi mari, produse de proasta calitate(majoritatea). In plus, la foarte multe produse este un pret afisat la raft, iar altul mai mare (bineinteles) la casa de marcat. Daca atragi atentie vanzatoarelor, reactioneaza de parca ar fi vina dvs.
In plus, intr-o zi paznica cea dolofana m-a controlat pentru ca a avut suspiciunea ca am furat :))) (desi sunt un client care lasa minim 50 de lei zilnic in acest magazin). Cand i-am atras atentia ca nu are nici un drept sa ma controleze, ci obligatia ei este sa ma retina si sa cheme politia, a inceput sa urle efectiv si sa fie foarte nepoliticoasa.
Mai mult de atat, la unele produse exista cate 2 sau chiar 3 coduri de bare (la mezeluri) iar vanzatoarele le scaneaza dupa bunul plac(MARE ATENTIE LA ACEST ASPECT).
Inca o chestie vis a vis de diferenta de pret de la raft si casa de marcat... Au afisat un anunt ceva de genul... "Daca exista neconcordanta intre pretul afisat si cel de la casa de marcat, primesti diferenta inapoi". Pai cum vine asta? Gen daca ne prinzi ca incercam sa te furam iti dam banii inapoi? Ei... va asteapt niste controale frumusele in curand, draga, Carrefour!
Cornel Les
Cornel Les2 ani în urmă
Preturile puțin mai mari ca in alte magazine, n-aș zice că și calitatea lor ar fi mai bună.
Produsele puse la reducere ajung doar când sunt bune de aruncat.
Monica Tamas
Monica Tamas2 ani în urmă
Am intampinat cam din toate situatiile negative prezentate de alti clienti, si promotii false, si angajati nerespectuosi, si bonuri fiscale cu cantitati mai mari decat am cumparat. Dar cel mai mult ma deranjeaza, fiind locatar in blocul unde este situat, faptul ca aprovizionarea se face in jur de ora 6 dimineata, cand e liniste in curtea interioara, dar galagia pe care o fac angajatii, strigatele, transportatoarele de paleti cu marfa sunt foarte, foarte zgomotoase, motoarele tirurilor de marfa sunt lasate sa functioneze, aparatele de aer conditionat, toate acestea ne creeaza un foarte mare discomfort. Locuiesc aici de 25 de ani, dar, de cand functioneaza acest magazin, cei cu orientare spre curtea interioara nu mai avem liniste de foarte dimineata. Ar fi normal sa cautati solutii, daca cei cu putere de decizie ar locui aici, ar simti pe propria piele cat de neplacuta e situatia, dar altfel... cui ii pasa.. toate merg prost in tara asta, macar putin respect sa avem unii fata de altii
Teodora Breban
Teodora Breban2 ani în urmă
Există totuși diversitate de produse, având în vedere că este un magazin mai mic, dar prețurile sunt foarte mari, incomparabile cu cele ale altor branduri.
Sergiu costan
Sergiu costan2 ani în urmă
Destul de ok. Toate cumparaturile la indemana
Dan Macsim
Dan Macsim2 ani în urmă
Magazin destul de bine aprovizionat, se vede ca face parte din lanțul Carrefour. Găsești cam tot ce ai nevoie. Deși încurajez firmele mici, și magazinele de cartier, îmi place sa ma duc acolo la cumpărături. Un minus ar fi spațiul mic, în rest e destul de ok.
Recomand!
Crina Ember
Crina Ember2 ani în urmă
Azi am avut o experienta neplăcută în acest magazin cu angajata de la paza. Aceasta la 20.30 și -a permis sa închidă magazinul cu cheia, pentru a -și face propriile cumpărături. Programul fiind afisat pe usa pana la 21.00.Când i-am atras atenția ca este o lipsa de respect fata de clienți sa faci asa ceva, aceasta pe un ton rastit mi -a spus: nu se vine în magazin la ora închiderii. Nu recomand acest magazin.
Locații recomandate