/Giurgiu/Librarie

MangaShop.ro

MangaShop.ro
Librarie
4.5
77 recenzii
8 comentarii
+40 723 542 545
mangashop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Buceschi
Ovidiu Buceschi2 ani în urmă
Am facut multe comenzi pe acest site si de fiecare data am fost satisfacut. Nota 10 pentru impachetarea perfecta. De fiecare data, in cutie de carton cu pungi cu aer inconjurand produsul, nu in "saci de gunoi" cum multi altii prefera sa isi trimita produsele.Preturile sunt excelente, din pacate stocurile se epuizeaza rapid deci nu de putine ori am ramas cu ochii-n soare.Toate laudele pentru atentia si respectul acordate cumparatorului!
Romanescu Ștefan-George
Romanescu Ștefan-George2 ani în urmă
Superb! Am comandat recent niște manga și au venit relativ repede (mai repede decât timpul estimat). Când au existat probleme, am fost contactat și mi s-a explicat foarte frumos care este problema.
De asemenea, prețurile sunt excelente, mai ieftine decât oriunde, iar produsele ajung într-o stare exemplară.
Recomand și voi mai comanda în viitor!
Mai jos o poză cu ce am comandat.
TuDoR.k
TuDoR.k2 ani în urmă
In marea majoritate e ok, dar am o problema cu siteul in sine, in mare parte updateurile la stoc. Ieri la ora 20 am incercat sa comand o manga de la stoc furnizor, doar ca sa fiu anuntat amiaza ziua viitoare ca nu mai e pe stoc. Mi-as fi dorit ca stafful sa fie mult mai pasator de bussinesul lor si sa actualizeze datele mai des. De asemenea mi-a fost livrata o manga intr-o stare nu prea buna (ma refer la coperta). Nu stiu daca este de la serviciul de livrari sau de la nepasarea lor la sediu. In mare parte recomand, dar sa nu dati comanda niciodata seara sau dupa-amiaza, ca va puteti trezi cu asemenea surprize.
Stefan Drake
Stefan Drake5 ani în urmă
Nu au setat orasul pentru magazine, daca cauti manga shop pe maps te trimite pe camp
RADION IONUT ROBERT
RADION IONUT ROBERT5 ani în urmă
Foarte mulțumit de tipul de acolo. Mereu am plecat cu ceva bun și puțin mai ieftin , adică la ofertă. Îți răspunde rapid și îți livrează și mai rapid , dar prefer să i vizitez magazinul și să mi bucur ochii de tot ce are deja pe stoc. Este situat foarte aproape de stația de metrou Tineretului , deci poți ajunge foarte ușor și poți să plătești la fel de ușor , online pe site , ori direct la el cu cardul sau cash , poate chiar și în rate. E super !
Natsumi The Cute Witch
Natsumi The Cute Witch5 ani în urmă
Sper sa apara magazine fizice chisr mi-as dori sa imi achizitionez o figurina Date A Live (primul anime pe care l-am vazut si il ador <3
Andrei Razvan
Andrei Razvan6 ani în urmă
O diversitate foarte mare de comicuri, manga, collectibles etc. Din cate am vazut, aici gasiti cele mai bune preturi la cele de mai sus .
I'm Just W0lfy
I'm Just W0lfy6 ani în urmă
Un magazin foarte frumos , produse de calitate la preturi mici. RECOMAND!
Locații recomandate