/Bucuresti/Librarie

Printre Cărți

Strada Mașina de Pâine 49-51, București 021127, România

Printre Cărți
Librarie
4.5
482 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F44G+7J București, România
+40 31 101 9775
printrecarti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Stan
Mihai Stan2 ani în urmă
Aveam asteptari mai mari sincer. Am venit cu zeci de carti, multe dintre ele de colectie, editie limitata, si in stare perfecta (am specificat). Am avut chiar si carti noi proaspat cumparate, dar cu toate acestea pretul a fost acelasi pentru toate, indiferent de calitate sau de valoare pietei: ~2 lei/ bucata. La banii astia prefer sa le donez.
Andreea Bilici
Andreea Bilici2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta cu comenzile de la Printre Carti, atat cele livrate acasa cat si cea ridicata personal, de la sediul lor.
Comunicare ok, fetele de la sediu sunt foarte dragute.
Preturi accesibile, fata de alte anticariate, au si reduceri o data la cateva zile! Recomand.
Alexandra V.
Alexandra V.2 ani în urmă
Daca as putea as da si 10 stele. Am gasit aproape orice am cautat, iar cand am comandat, cartile au venit intr-o stare ireprosabila, indiferent de an. Au carti foarte variate la bani putini. Comanda online e foarte usoara. Pentru mine e cel mai bun anticariat.
Andreea Cireseanu
Andreea Cireseanu2 ani în urmă
Am dat pe 6 ianuarie comanda si inca nu a ajuns. Sper sa ajunga cat de curand. Revin cu un update
Update: Cartile au venit si sunt in stare foarte buna. Curierul a ajuns tarziu dar nu e vina magazinului aici.
Andrei Raicu
Andrei Raicu2 ani în urmă
Este o locație perfectă pentru a cumpăra cărți. Personalul este foarte drăguț și calm. Au o pisică foarte drăguță și cărțile vându te de ei sunt mereu îngrijite
Florin Marcu
Florin Marcu2 ani în urmă
O sa evaluez experienta cu printrecarti.ro din prisma unui vanzator de carti. Am gasit un fluturas in cutia postala si i-am contactat cu cateva poze spunandu-le ca am undeva la 800-1000 volume deosebite, mai vechi si mai noi, am cerut o estimare de pret practicat pentru a le vinde pe toate. Mi-au spus ca sunt de interes pentru ei fara sa imi ofere un pret estimat (lucru pe care ar fi urmat sa il faca colegii lor la deplasare). La deplasare mi-au spus ca o sa faca o selectie (nu le iau pe toate, fapt pe care nu mi l-au comunicat anterior) si ca nu pot oferi mai mult de 0.50 lei pe unele carti (exemplu colectia Biblioteca pentru toti). Am crezut ca vor fi doar cateva carti insa la final dupa ce au selectat aproximativ 200 carti mi-au oferit (DOAR) 260 lei. Metionez ca printre cartile selectate au apreciat doar ezoterismul si parapsihologia la 2-4 lei bucata restul fiind toate valorificate la 0.50 lei (inclusiv operele complete ale lui Balzac pe care ei pe site le vand cu 14-16-18-22 lei). Scuza a fost ca le mai au si ca se vand greu...ce vina are cartea, sau eu?! asta e valoarea pe care o pun unii pe cultura, evitati sa va pierdeti timpul cu oameni ca cei de la printrecarti.ro pentru ca ramaneti cu un gust amar.
Cristian B. Florin
Cristian B. Florin2 ani în urmă
Am ajuns cu 10 min. inainte sa deschida si am mai gasit un client asteptand. Nu au vrut sa ne serveasca pe motiv ca nu au deschis. La ora deschiderii nu a venit nimeni sa ne anunte ca putem intra, asa ca dupa inca 5-10 min. am intrat din proprie initiativa, dupa ce am stat ca milogii la usa, pe holul unor scari aproape 20 min. Produsele ok, interactiunea ulterioara cu lucratoarea ok. Se poate plati cash/card.
Aurora Enciu
Aurora Enciu2 ani în urmă
Titluri variate, preturi foarte prietenoase, expediere corectă. Merită toată atenţia pasionaţilor de lectură. Multumesc, "PrintreCărţi"!
Locații recomandate