/Bucuresti/Librarie

Hathor Magic Books&More

Strada Cristofor Columb 13, București 010474, România

Hathor Magic Books&More
Librarie
4.7
229 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V2+QW București, România
+40 726 177 777
hathorbooks.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Agnes Toma
Agnes Toma2 ani în urmă
Un loc absolut special, destinat celor pasionați de cristale, de tarot, etalarea si citirea cărților cu mesaje, zeci de feluri de bețișoare parfumate, lumânări, bijuterii deosebite, etc
Teodora Lacraru
Teodora Lacraru2 ani în urmă
Buna seara! V-am oferit o recenzie mica deoarece am cumparat de la dumneavoastra acum doua saptamani patru cristale si doua lumanari. Cand am ajuns acasa cu produsele cumparate in acea seara, fitilul de la una dintre lumanari s-a desprins imediat ,iar, o saptamana mai tarziu unul dintre cristale mi s-a spart in mana in doua jumatati perfecte. Ideea este ca odata ce am examinat cele doua jumatati am obsevat ca acestea erau lipite de la bun inceput deoarece lipicul inca era vizibil pe suprafata cristalului spart.
Nu mi se pare deloc in regula, mai ales ca am platit 110 lei pentru aceste cumparaturi si acea lumanare si acel cristal au ajuns intr-o stare mediocra la o duarata mult prea scurta de la cumpararea lor si fara ca eu sa le fac nimic .
Seara frumoasa!
Cristea Iris-Anamaria
Cristea Iris-Anamaria2 ani în urmă
Super mare magazinul cu absolut tot ce ti-ai putea dori si ce ai nevoie. Colectie impresionanta de carti de tarot si multitudinea de cristale rulate/brute. Preturile sunt super, chiar daca uneori pretul per gram este putin confuz si vei crede ca platesti mult pentru un cristal, dar nu e deloc asa. Cu siguranta voi mai trece pragul magazinului in viitor.
Pearl
Pearl2 ani în urmă
Magazinul minunat, cei care lucrau acolo erau foarte drăguți, tot felu de bețe mirositoare, salvie, cristale, lumânări etc. Recomand magazinul din tot sufletul! <33
Amalia Luiza
Amalia Luiza2 ani în urmă
Minunat loc ❤!! La Hathor House am gasit pachetul de tarot pe care mi-l doream de o gramada de timp si multe, multe altele!!
Personalul este foarte amabil si dornic sa te ajute, iar atmosfera e una cat se poate de relaxantă si plăcută! Recomand cu cel mai mare drag!
Irina Lazar
Irina Lazar2 ani în urmă
Când pășești pe ușa Hathor House, intri în alta lume. Se simte ca locul are o vibrație înaltă, vindecătoare.
Personalul este mereu amabil și exista în magazin o gama larga de produse, de la lumânări la carti esoterice, bețișoare, conuri și tămâie, carti de tarot, iar la etajul întâi găsiți cristale terapeutice din toate colturile lumii. Mereu e o placere sa revin la Hathor și niciodată nu plec cu mana goala.
De asemenea, se pot face programări pentru sesiuni de Reiki, tarot, sauna cu infraroșu, terapie prin plutire sau pat de cristale.
Floris Gabriel
Floris Gabriel2 ani în urmă
Locul e mișto tare dar cel mai bun lucru este ca au scris la fiecare cristal numele si cate ceva despre el. E primul loc unde am vazut asta la toate cristalele si pietrele.🔥
Zig Zyg
Zig Zyg2 ani în urmă
Azi am invatat ca exista: Mousse Agate, Fluorita
Locații recomandate