/Arad/Librarie

LIBRA UTA

Calea Aurel Vlaicu I9, Arad 310141, România

LIBRA UTA
Librarie
4.4
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58R4+QM Arad, România
+40 758 041 134
libraart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorica Juncan
Viorica Juncan2 ani în urmă
O mulțime de lucruri interesante pentru diverse preocupări. Personal amabil. Un loc spațios și ordonat. Pe mine m-au interesat culorile acrilice. A fost o surpriză plăcută să le găsesc pe plan local.
Paula Buzgau
Paula Buzgau4 ani în urmă
Marfă de calitate și variată deși la unele produse cam exagerează cu prețurile. Se găsesc și jocuri de familie nu doar papetărie. Idei de cadouri.
Andreea Ciobanu
Andreea Ciobanu4 ani în urmă
Doamna de acolo a fost foarte antipatica si a spus ca nu stie ce am nevoie sa cumpar pt scoala...de asemenea a vb pe un ton irascibil.atata timp cat ma incasa pe mine ea vb cu colega si se parfuma...de preturi ce sa spun? Preturi exagerate la penare ,stilouri etc.am ramas profund dezamagita...cand merg la o librarie si ceri ajutor e normal sa primesti...ele fiind acolo toata ziua vad ce se cumpara si cere pt scolari...
David
David4 ani în urmă
O librărie în care se găsesc toate tipurile de caiete și materiale școlare, cum ar fii: pixuri de calitate, ghiozdane, capsatoare, etc. Nu este un loc aglomerat și nu se stă mult la coadă. Personalul își face treaba.
Ť Å Ň Ï Å
Ť Å Ň Ï Å4 ani în urmă
Preturi prea exagerate și vânzătoarea e plictisită de viață după mine. Adică dacă intrebi ceva ar fi normal sa te ajute dar ea nu stie nici ce are în magazin
Gabriel yt
Gabriel yt4 ani în urmă
Găsești absolut tot ce iti dorești, in materie de rechizite si papetărie!
Foarte mulțumită de libra ! Recomand!
Adrian Motoc
Adrian Motoc2 ani în urmă
O librărie puțin ascunsă ca locație, dar care merită vizitată. Găsești cele necesare pentru copii la școală și nu numai. Prețuri bune, gamă largă de produse față de ce găsești în supermarket.
Cristian Gontar
Cristian Gontar2 ani în urmă
👌
Locații recomandate