/Alba/Librarie

Diverta

parter, Strada Tudor Vladimirescu 50A, Alba Iulia 510001, România

Diverta
Librarie
4.2
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HHM+QV Alba Iulia, România
+40 728 188 520
albamall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Eva Koncsag
Eva Koncsag2 ani în urmă
Săraca angajată habar nu are ce are în magazin. După ce i-am explicat ce hărți are în magazin am cerut să desfacă o cutie să văd dacă într-adevăr e harta lumii înăuntru, dar mi-a spus că nu poate să mai închidă cutia și nu mi-o poate arăta.... Deci dacă luați ceva s-ar putea să aveți surprize acasă și să fie altceva în cutie...Slab, nu recomand!
Andreea Varro
Andreea Varro2 ani în urmă
Angajata librăriei este o persoana fără bun simt ,atitudine urâta fata de clienți ! Sunt foarte dezamagita ,am dorit sa cumpăr o carte și nu a dorit sa încaseze ,pt ca “nu avea chef “
Ariana Marginean
Ariana Marginean2 ani în urmă
Am cerut cerneala neagra si am primit albastra.
Mihaela Marcus
Mihaela Marcus2 ani în urmă
Suntem foarte dezamagiti de atitudinea angajatei Diverta Alba Iulia. Am ajuns cu copilul la ora 10, era inchis, am venit din nou la 11:15, tot inchis, desi angajata era inauntru si mai asteptau clienti afara! Vom alege alte librarii, de exemplu Humanitas sau comandam de pe internet decat sa pierdem timpul.
Aurelia Slevas
Aurelia Slevas2 ani în urmă
Extraordinar! o vacanta de vis,conditii f bune de cazare,curatenie,personal f amabil,mancare excelenra,cat despre domnii patroni oameni deosebiti Ospitalieri,sufletisti...impreuna cu cei doi fi ai lor.Este al doilea an cand mergem la dansi,pe noi ne- au cucerit ptr totdeauna.Domnul sa ii tina sanatosi sa le faca parte doar de bine.🙏
Gabriela Sandru
Gabriela Sandru3 ani în urmă
Toate cartile se gasesc la un pret diferit fata de cel de pe alte site-uri, iar angajatele sunt foarte arogante. Te urmaresc mereu in magazin de fiecare data ca si cum atunci le-ai fura si demola tot magazinul. Acest lucru ofera o presiune pe client si nu te mai poti concentra la ceea ce vrei sa cauti. DEZAMAGITOR!
Florin Munteanu
Florin Munteanu4 ani în urmă
Din pacate, nu au o varietate foarte mare in privinta titlurilor / autorilor disponibili si, mai mult, au o politica absolut prosteasca in privinta cartilor infoliate, i.e. nu le poti inlatura folia decat dupa ce cumperi cartea respectiva. Am mai si primit o replica din partea unuia dintre angajatii de acolo, cum ca, citez “90% dintre romani nu cumpara o carte daca nu e infoliata” :))) In fine, banuiesc ca ar trebui trimise sesizari scrise catre sediul central din Bucuresti pentru ca, alta sansa de schimbare in atitudinea si comportamentul angajatilor de acolo, nu cred ca exista..
Luqi Luqia
Luqi Luqia5 ani în urmă
Astazi am cumparat o carte pt copii cu pretul de 15 pe coperta, la casa insa bonul a fost scos cu pretul de 22 ron iar vanzatoarea a luat pretul de pe carte. Din pacate am verificat bonul si cartea doar acasa, nu mai pot face nimic decat sa dau acest review negativ. culmea: pe celelalte carti cumparate unde nu am obs diferente de pret vs bon de casa, etichetele cu pret au ramas neatinse pe Coperti! Dezamagitor pt ca era printre putinele magazine de unde puteam cump carti in Alba! Acum voi ocoli diverta si in alte orase!
Locații recomandate