/Neamt/Kinetoterapeut

Clinica Petrodava

Strada Independenței 6, Piatra Neamț 710068, România

Clinica Petrodava
Kinetoterapeut
3.9
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9M4+3P Piatra Neamț, România
+40 233 621 111
clinicapetrodava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Li
Alex Li2 ani în urmă
Tineri fara pic de respect, cu atitudine obraznica si neadecvata. La ei, unitate care ofera servicii "medicale", nu se poarta masca pe timp de pandemie, pt ca ei sunt tineri si n-au avut nimic pana acum (Adica Dnul Adrian are 28 de ani si n-a avut nimic pana acum. Dar lucreaza cu oameni in varsta, care daca iau ceva de la el, ce pot sa-i faca, ca el n-a avut nimic. Si glumeste(?) ca nu prea stie ce-i COVID). Si la ei nu faceti ce proceduri vreti (adica ce v-a dat un medic de specialitate) faceti ce vor ei, niste somitati. Penibili. Neprofesionisti. Nu recomand!
Diana Garbia
Diana Garbia2 ani în urmă
(Tradus de Google) Profesionist și bine informat. Dr. Ioana și-a luat timp să vorbească cu mine și cu prietenul meu american într-o engleză foarte bună. Ea a avut echilibrul perfect între umor și seriozitate și și-a luat timp să ne explice starea și ce putem face pentru a remedia starea într-un mod relaxat și familiar. Atmosferă plăcută relaxantă. Două degete în sus și le-am da 11 stele dacă am putea. Le recomandăm din toată inima!

(Original)
Professional and knowledgeable. DR.Ioana took the time to speak to me and to my American friend in very good English.She had the perfect balance between humour and seriousness and took the time to explain to us the condition and what we can do to fix the condition in a relaxed and familiar manner.Nice relaxing atmosphere. Two thumbs up and we would give them 11 stars if we could.We recommend them heartily!!
Constantin Iftimia
Constantin Iftimia4 ani în urmă
Romeo Cagula
Romeo Cagula5 ani în urmă
Cand ajungi la o astfel clinica, te astepti sa ți se vorbeasca frumos si sa fii ajutat cu problema medicala, dar se iveste ca managerul Stefan Ionut care nu are nicio legatura cu partea medicala, sa te dea afara din clinica doar din motivele sale personale. Pentru manager clinica e doar o afacere dupa cum spune chiar el "am dreptul sa-mi selectez clientii". Rușine!
Dragos Bolohan
Dragos Bolohan5 ani în urmă
Profesionisti si de treabă
Ioana Daniela Cojoc
Ioana Daniela Cojoc6 ani în urmă
Sunt niste oameni extraordinari, chiar le pasa de problema care o ai!! Se straduiesc sa te ajute asa cum stiu ei mai bine!!Si chiar reusesc !! Va pupam!!Sunteti minunati!!
Gabi manolache
Gabi manolache2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Profesioniști nota 10+
Romeo Cagula
Romeo Cagula2 ani în urmă
Locații recomandate