/Ilfov/Kinetoterapeut

Home Kineto - cabinet de kinetoterapie

Strada Solstițiului 33, Popești-Leordeni 077160, România

Home Kineto - cabinet de kinetoterapie
Kinetoterapeut
5
245 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95C3+PX Popești-Leordeni, România
+40 724 763 847
homekineto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magda Danciu
Magda Danciu2 ani în urmă
Am inceput sedintele de kynetoterapie la recomandarea medicului ortoped,in urma unei cazaturi care s-a soldat cu o fractura/dislocare la umarul drept.Dupa primele 4 sedinte la Home Kineto mi-am recuperat mobilitatea umarului in proportie de 70%.
Dupa 7 sedinte am reusit sa inot timp de o ora !
Multumesc din suflet lui Cosmin si Andrei care cu profesionalism si rabdare m-au ajutat sa ma vindec👏👏👏
Flori Lungu
Flori Lungu2 ani în urmă
În urma studierii Rmn-ului,cu multă pricepere de către domnul Cosmin am primit multe sfaturi, în vederea rezolvării mele(luxație la cot),apoi am început ședințele cu Andrei. Numai după câteva ședințe de exerciții, rezultatele au fost excepționale. În urma ședințelor efectuate mă simt extraordinar de bine. Sunt doi oameni extraordinari și în același timp profesioniști desăvârșiți. Îi recomand cu multă încredere și le doresc multă sănătate, încât să poată ajuta mulți oameni în nevoi. Stimă și respect pentru tot ceea ce faceți!!!
Anca Olaru
Anca Olaru2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul! Rezultatele au început sa se vada dupa primele ședințe! Și cel mai important mi se pare faptul ca te sprijina si emoțional, sa treci peste frici si alte neliniști! Mulțumesc, băieți!
Lory Pascu
Lory Pascu2 ani în urmă
Un cabinet primitor, cu 2 oameni care își fac treaba foarte bine. Pe mine chiar m au ajutat exercițiile pt durerile de spate. Ii recomand!
Mădălina Urjumă
Mădălina Urjumă2 ani în urmă
Am ales sa merg la Home Kineto pentru ca locatia era foarte accesibila pentru mine. Nu am avut mari asteptari la inceput, insa, inca de la primele sedinte, am fost placut surprinsa de receptivitatea lui Andrei si modul in care a adaptat programul de exercitii, tinand cont de afectiune si evolutia acesteia. Atmosfera prietenoasa a facut ca sedintele sa fie foarte agreabile, iar rezultatele s-au cunoscut la scurt timp. Recomand cu drag.
Adriana Girneata
Adriana Girneata2 ani în urmă
Homekineto este un cabinet cu o atmosfera foarte placuta si pe care il recomand cu caldura! Ofera servicii de calitate, iar personalul este bine pregatit. Exercitiile sunt adaptate in functie de pacient si explicatiile foarte clare. Recomand cu drag!
Madalina Coman
Madalina Coman2 ani în urmă
Mii de mulțumiri lui Cosmin și Andrei pentru răbdare și atitudine super friendly. La început eram destul de speriată de diagnosticul dat de medici, dar după ședințele de kineto am înțeles ce am de făcut, iar rezistența fizică a început, încet încet, să mi se îmbunătățească. Recomand cu drag, o să ajungeți să mergeți de plăcere la ședințe!
Orte Orte
Orte Orte2 ani în urmă
Multumim, Cosmin si Andrei pentru profesionalism si dedicare. Am ajuns la Home Kineto dupa ce am citit recenziile lasate de cei ce v-au trecut pragul si iata, dupa doar 3 saptamani ma bucur ca ma pot alatura lor.
Sotul meu, Soare Laurentiu Adrian a primit in urma unui EMG diagnosticul de leziune de nerv radial (pareza mana) si o recomandare de recuperare prin kineto si fizioterapie, fara a-i fi specificate procedurile si fara a se cunoaste punctul de compresie. A venit la Home Kineto cu speranta ca mana lui inerta isi va reveni si Cosmin a reusit minunea desi a plecat practic de la zero. S-a ambitionat, s-a implicat, a luat-o ca pe o provocare si rezultatul a fost unul pe masura.
Va multumim si va recomandam si noi cu drag!
Locații recomandate