/Dolj/Kinetoterapeut

Kineto Plus

Strada Henry Ford nr 12, Craiova 200745, România

Kineto Plus
Kinetoterapeut
5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7RWM+58 Craiova, România
+40 351 433 333
kineto-plus.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Kineto Plus
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DBN DIY
DBN DIY1 an în urmă
Multumesc pentru ajutorul si lectiile oferite! Felicitari pentru echipa extraordinara de profesionisti, care, inainte de a fi foarte buni specialisti, sunt mai cu seama niste oameni dornici sa ajute pe toti cei care le trec pragul, indiferent de efortul si sacrificiile pe care trebuie sa le faca ei insisi.
Atentie! Aici gasesti buna dispozitie, respect, muzica buna, oameni inteligenti, cu simtul umorului si mai ales un loc in care inveti sa "functionezi" mult mai bine decat inainte. Intra pe raspunderea ta!
Gabriel Dinu
Gabriel Dinu1 an în urmă
O familie!Asta am gasit la Kineto-Plus în perioada când a făcut recuperare băiețelul meu. O motivatie,veselie si iubire cum n-am mai vazut nicaieri! Recomand cu cea mai mare incredere!
Beatrice Roventa
Beatrice Roventa1 an în urmă
O clinica de recuperare medicala unde te simți minunat, o echipa de milioane,care te face sa te simți ca intr-o familie,punctualitatea, amabilitatea,profesionalismul,răbdarea,dedicarea si căldura oferita de întreaga echipa fiecărui pacient în parte face ca aceasta clinica sa fie minunata. De când intri pe ușa toată atenția lor este îndreptată către tine. Un personal minunat cu experienta si tehnica bine stapanita. Recomand cu încredere aceasta clinica!
Monica Radu
Monica Radu1 an în urmă
Despre Kineto Plus și echipa de acolo am numai cuvinte de laudă! Deoarece fiul meu în vârstă de 8 ani a avut nevoie de servicii de kinetoterapie, am apelat la echipa Kineto Plus. Pe parcursul întregului tratament am beneficiat de profesionalism, seriozitate, dar mai ales de empatie, amabilitate și optimism, lucruri pe care le-am apreciat în mod deosebit. Ne-a plăcut și locația, atmosfera de lucru plăcută și relaxantă, iar metodele de lucru au fost adaptate specificului vârstei. Fiul meu venea cu mare mare drag la fiecare ședință. De asemenea, transparența activității din timpul ședințelor mi-a oferit un plus de încredere.
În plus, raportul calitate-preț nu e deloc de neglijat, iar posibilitatea de a face abonamente mi s-a părut un mare avantaj, mai ales în situația unui tratament de durată mai lungă. Multe mulțumiri în special Alexandrei Țacu!!!!
În concluzie, recomand din toată inima Kineto Plus, sunt minunați!!!!
Adela Maria
Adela Maria2 ani în urmă
O echipă excepțională in adevăratul sens al cuvântului, oameni profesioniști, dedicați si atenți la nevoile pacienților. Aici am găsit niște adevărați prieteni, gata să mă ajute oricând atât pe plan medical, cât si personal! Recomand cu drag Kineto-Plus, mai ales pe Andreea, specialistă în tratarea scoliozei si a altor deficiențe posturale, căreia îi sunt profund recunoscătoare!
Simona Nicut
Simona Nicut2 ani în urmă
Super profesioniști! O echipă tânără cu oameni pregătiți! Îi sunt recunoscătoare Alexandrei în special,căci ea s-a ocupat de bebe și datorită ei copilul meu este bine, merge normal deși fusese diagnosticat cu dipareză spastică. Îi recomand cu tot sufletul!
Veronica Anghelescu
Veronica Anghelescu2 ani în urmă
Când intri în Kineto Plus dai cu ochii de o echipă minunată, cu zâmbetul pe chip.
Toţi aceşti oameni minunaţi sunt coordonați cu grijă de Adrian Dumitrache, ce se implică în tot şi în toate cu dăruire şi dicernământ.
Foarte rar se întâmplă să întâlneşti astfel de oameni faţă de care nu ai decât admiraţie şi cuvinte de laudă.
Fiţi voi, fiţi minunaţi, fiţi unici!
Roxana Enache
Roxana Enache2 ani în urmă
Echipa super profi si unita. Imi place atmosfera de cum intru pe usa. Imi face ziua mai buna si, din punctul meu de vedere, este un mare beneficiu in imbunatatirea starii fizice si psihice. Probabil rezultatele nu ar fi fost atat de bune daca nu ma simteam bine si emotional.
Locații recomandate