/Brasov/Kinetoterapeut

Antrenor Personal & Kinetoterapeut - Sebi Cîrdeiu

Strada Zizinului 16, Brașov 500097, România

Antrenor Personal & Kinetoterapeut - Sebi Cîrdeiu
Kinetoterapeut
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ2C+23 Brașov, România
+40 756 902 494
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela Melnic
Ionela Melnic2 ani în urmă
Cum este să lucrezi cu Sebi:
Adaptează exercițiile în funcție de limitele, posibilitățile și starea clientului. Este foarte atent ca pozițiile și exercițiile să fie corecte. Definește de la început care este focusul ședinței respective și vine cu exercițiile pregătite.

La nivel personal: fiind diagnosticată cu multiple probleme cu coloana, Sebi a avut grijă ca, în cele 8 luni de când lucrăm împreună, să adapteze trainingul la situația mea. În această perioadă postura și musculatura mi s-au îmbunătățit considerabil iar durerile generate de problemele cu spatele au dispărut cu desăvârșire.

Îl recomand cu drag tuturor celor care vor să își îmbunătățească starea fizică!
Mioara girdea
Mioara girdea3 ani în urmă
Am decis sa fac ceva cu privire la sanatatea mea fizica dupa doi copii, adica o perioada destul de mare fara un sport regulat. Ocazional da, dar nimic organizat si repetitiv. Aveam nevoie de tonifiere musculara, scazut burtica si cardio. Antrenamentul cu Sebastian ma ajuta foarte tare, atat la nivel fizic cat si psihic. Este eficient si de efect. Momentan am facut cam o luna jumatate si deja se simte diferenta, atat la cantar ( desi nu ma preocupa neaparat numerele) cat si la felul in care ma simt, ma misc cand am activitate sportiva, mananc, dorm si starea generala imbunatatita. Nu am experienta vasta in fitness insa eu sunt foarte incantata si doresc sa continui colaborarea cat mai mult timp cu Sebastian si sa revin cu rezultate si mai impresionante pe care sa le share-uiesc cu voi! Pana atunci va zic doar atat: mens sana in corpore sano!
Adriana tirnoveanu
Adriana tirnoveanu3 ani în urmă
Am început colaborarea cu Sebastian intr-un moment greu pentru mine. Veneam cu multe kilograme, cu lipsa încrederii în sine, cu rezistența organismului spre minim. Am avut surpriza plăcută sa gasesc nu doar un antrenor eficient și cu mult profesionalism, ci și un bun terapeut, psiholog pe alocuri, făcând în scurt timp sa imi dispara toate temerile. Experienta sa de kinetoterapeut m-a ajutat să îmi recapat mobilitatea și funcțiile importante pierdute în urma unui accident nefericit și să înțeleagă ce fel de exercitii am nevoie, astfel încât să nu mă simt defavorizata de situație.

Recomand, așadar, cu toata increderea. Dacă sunteți în căutarea unui antrenor serios, discret, atent, dedicat, răbdător, eficient, dar și capabil să te ducă la un nivel superior, sigur e omul potrivit.

Antrenamentele sale sunt eficiente, iar cu răbdare și perseverență rezultatele vor fi uimitoare. Sunt mulți antrenori în jur, însă e greu de gasit cel potrivit. Eu l-am gasit și aștept cu nerăbdare următorul antrenament.
Victorita Vicky
Victorita Vicky2 ani în urmă
Sebi este antrenorul care te ajuta sa iti atingi obiectivul in cel mai scurt timp si care stie sa te motiveze. Are foarte multa rabdare si stie exact cand poti mai mult. De la prima sedinta mi-am dat seama ca nu as fi reusit niciodata singura, este foarte usor sa te ranesti daca nu faci corect exercitiile sau daca nu stii sa folosesti corect aparatele. Il recomand cu incredere!
Robert Nica
Robert Nica2 ani în urmă
Sunt o persoana care are cam 4 ani de fitness in spate, dar de vreo 2 ani nu am mai reusit sa imi gasesc motivația sa slabesc, ci doar m am îngrășat. Sebi a fost cel care m a ajutat sa imi regasesc motivatia, sa vreau mai mult de la mine si sa imi depășesc limitele. Am avut intr o luna si jumatate o scadere de 8 kg pe cantar, si o crestere in masa musculara de cateva kg. Sunt foarte mulțumit si recomand cu caldura! Fapte, nu vorbe!
Paul Muste
Paul Muste2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile prestate de Sebi , este un om care combina cunoștințe de kinetoterapie și de antrenor foarte bine in favoare pacienților și clienților săi, cu ajutorul lui inveti sa evoluezi si sa fi confident cu tine însuți fiindu-ți alături cu sfaturi si noi provocări ca sa stimuleze progresele.😁
Razvan Bontidean
Razvan Bontidean2 ani în urmă
Este un care iubește ce face , serios, muncitor și foarte motivat pentru a și atinge obiectivele cu clienții săi , daca crezi că ai nevoie de un PT sau Kinetoterapeut recomand cu tot dragul ! Am avut ocazia sa lucrez cu el și știu cât de serios este Sebi !
Braşoveanu Edy
Braşoveanu Edy2 ani în urmă
Cel mai bun personal trainer! Se pliază foarte bine pe nivelul de pregătire a clientului și știe sa te ambitioneze sa ți depășești limitele. E doxa băiatu 💪🔝
Locații recomandate