/Brasov/Kinetoterapeut

Clinica Remed Centru

Strada Mihai Viteazul 24-26, Brașov 500187, România

Clinica Remed Centru
Kinetoterapeut
4.3
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ32+CM Brașov, România
+40 368 440 171
clinicaremed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Gigea
Catalina Gigea2 ani în urmă
Doamna Doctor Alexa ,super de treaba, profesional!!!
Echipa de pe schimbul 1 saptamina trecuta (Alex,Violeta, și restul echipei super organizați)!!!La ora 8 am avut programare ,la ora 8 am fost chemat ,pacient ,asistent ,fiecare individual!!! Nu la grămadă, timpul procedurilor stau acolo cu pacienți, ii întreabă dacă se simt bine,ne explica procedura în sine, fiecare cu intimitate, perdele trase între pacienți....super organizați!!!
Echipa de pe schimbul 1 saptamina asta (Alexandra, Diana...și restul total dezorganizat)
La ora 7.50 am fost acolo, am așteptat pina la 8.10 pina la procedura, Diana ne-a preluat, 4 pacienți după care ne-a împărțit pe paturi....Celelalte colege erau afara la cafea și țigară...
Te dezbraci îți începe procedura și te lasă acolo, dezbrăcat...și continua cu alt pacient,.Cind suna aparatul vine și îți spune ca trebuie sa te muti pe alt pat pt o alta procedura, ceea ce nu am pățit cu Echipa de saptamina trecuta..
Nu se trag perdelele pentru intimitate între pacienți,stai dezbrăcat și toată lumea se uita la tine....Dacă îți spui părerea cum sa procedat zilele trecute, ca nu ne-am mutat de pe un pat pe altul se supăra fetele
Nici mie nu-mi place sa ma mut dezbrăcată uitându-se lumea la mine Schimbul de saptamina asta 1 dezorganizat.La recepție am anunțat ca doresc sa îmi mut ședințele după-masă și mi sa spus ca nu se poate,ca este foarte aglomerat..
Claudia Decusara
Claudia Decusara2 ani în urmă
Am fost cu băiețelul de 6 ani la un control și am fost foarte mulțumiți. Am avut parte de profesioniști răbdători și multă simpatie! Recomandam cu drag!
Diana Stilpeanu
Diana Stilpeanu2 ani în urmă
Oameni minunați, primire caldă, o echipă de profesionisti, numai cuvinte de lauda ! Va multumesc pentru răbdarea și profesionalismul acordat!
Gabriela Manu
Gabriela Manu2 ani în urmă
Recomand Remed, în special kinetoterapia. Adina a lucrat cu mult profesionalism, rabdare şi devotament cu baiatul meu. Mii de multumiri!
Ion Bălăceanu
Ion Bălăceanu2 ani în urmă
Medicul Alexa foarte profi in
ceice privește consultația. Partea a doua ce privesc procedurile sunt horror.
- lipsa intimitate fizica și emoțională
-balbaieli, care i-ti creaza stare de nesiguranta
-benzile adezive folosite la ficsarea electronilor sunt folosite de la un pacient la altul. Multi practicați care nu știu ce este cu ei.-si multa gălăgie
-sezind aceste aspecte la recepție, mi-am spus ca si practicanții trebuie sa învețe undeva. Si încă ceva , plata s-a făcut înainte. La final am înțeles de ce 😁😁😁😁😁
Roxana Nicoară
Roxana Nicoară2 ani în urmă
Personalul a fost foarte amabil și drăguț! Au dat dovadă de multă răbdare și profesionalism 😁
Marius moldovan
Marius moldovan2 ani în urmă
Lipsă de respect și neprofesionalism din partea personalului, respectiv tura unde efectua procedurile o fată grăsuța cu ochelari Adina.
Liliana Barla
Liliana Barla2 ani în urmă
Profund dezamăgită de serviciile oferite la noul sediu de pe str.Mihai Viteazul! Programarea nu se respecta,astepti si 40 minute peste ora programării.Motivul:nu au paturi suficiente !Atunci de ce fac atâtea programări sau cum se fac aceste programări?Au o sala fără perdele intre paturi,deci ca pacient nu beneficiezi de nici un pic de intimitate !Atitudinea personalului de la receptie lasa mult de dorit !Percepția este ca noua conducere are in vedere numai profitul,lăsând deoparte politețea fata de pacient !
Locații recomandate