/Braila/Kinetoterapeut

Kinetic Therapy Braila Kinetoterapie, Fizioterapie Braila. Drenaj Limfatic,Reflexoterapie Braila

bl. D8, Strada Octav Doicescu nr.16, Brăila 810350, România

Kinetic Therapy Braila Kinetoterapie, Fizioterapie Braila. Drenaj Limfatic,Reflexoterapie Braila
Kinetoterapeut
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8X28+28 Brăila, România
+40 767 421 676
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brindusa Rosca
Brindusa Rosca2 ani în urmă
Oameni minunati și profesionalisti care fac tot posibilul ca celor ce le trec pragul sa le fie mult mai bine, indiferent de situație pentru care au ajuns acolo. Mulțumesc mult pentru tot sprijinul în recuperare, lui Andrei Petecariu.
Fabian Focsaneanu
Fabian Focsaneanu2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Trecut prin mai multe clinici din Braila , singura clinica care aplica tehnici de tratament individuale problemei prezentate de către pacient cu profesionalism aparte ! Multumesc Domnule Tica !
MARIUS Fusu
MARIUS Fusu2 ani în urmă
Vreau sa va impartasesc din experienta mea la acest cabinet ca fiind una magnifica. Foarte impresionant profesionalismul si pregatirea personalului care sunt la superlativ. Am ajums la acest cabinet cu o hernie de disc in pragul disperarii si al urgentei de a fi operat. Dupa cateva sedinte rezultatatele sunt spectaculoase,au disparut durerile absolut insuportabile.
Recomand cu draga inima si cu maxima incredere PROFESIONALISMUL acestui personal !
Va doresc multa sanatate!
Cristiana Winter
Cristiana Winter2 ani în urmă
Recomand Tarachiu Radita. Pe langa pasiunea pe care o are pentru aceasta meserie, si sa ajute oameni, investeste constant in educatia ei pentru a deveni din ce in ce mai buna si a ajuta cat mai multi oameni!
Gianina Negura
Gianina Negura2 ani în urmă
Recomand! Profesionalism, calitate, amabilitate la cele mai înalte standarde! D-na Tarachiu (Pusa) mi-a luat durerile de sold "cu mana" în câteva ședințe. Mii de mulțumiri!!
Adrian Bolboceanu
Adrian Bolboceanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere centrul medical in special pe doamna Tarachiu Radita care a dat dovadă de profesionalism și s a dedicat cu totul asupra problemei mele.Am intrat în centrul medical ajutat de carje in urma intervenției chirurgicale pe care am suferit o la picior și după cele 12 sedinte de kineto am plecat fără ele.Acum pot să spun că doamna Tarachiu m a învățat să merg a doua oară.Multumesc dinsuflet
Lenuta Gavrila
Lenuta Gavrila2 ani în urmă
Andrei, nu cred ca as putea descrie vreodata in cuvinte cat iti sunt de recunoscatoare pentru performanta la care ai ajuns cu Madalin! O recuperare dupa LIA pentru un sportiv de performanta “ca la carte”, sau poate tu ar trebui sa scrii o carte dupa metodele tale!
Pana atunci nu stiam exact ce inseamna o recuperare si nu stiam ce anume sa cautam, asa ca am fost la cea mai mare clinica din zona pentru recuperare pre si post operatorie. Se lucra foarte mult, nimic de zis, noi eram incantati, dar nu reuseam sa multumim niciodata medicul chirurg, uneori il suparam chiar, ne-a amanat si operatia din cauza recuperarii.
Dupa ce-am ajuns la tine, toate controalele de dupa, au fost cu “foarte bine, bravo, continuati!”

In al doilea rand, iti sunt recunoscatoare pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada in recuperarea mea post Covid. Nici nu reuseam sa-ti explic ce anume ma doare, ca nu mai stiam, ma durea tot, si coloana si muschii, eu abia mai stiam stanga si dreapta, dar tu ai stiut exact ce e de facut, si cu fiecare sedinta plecam si mai increzatoare ca voi putea reveni la ce-am fost.
Asa ca, multumim din suflet pentru tot!
Pentru dovotamentul, seriozitatea si daruirea cu care iti faci profesia, te recomandam din toata inima, Andrei Petecariu! ❤️
Paula Lu
Paula Lu2 ani în urmă
Excelent! Recomand cu incredere toate procedurile pe care le executa personalul acestui centru, in special kinetoterapeutul Andrei Petecariu cu care m-am tratat personal (si am dus si alți membri ai familiei) in afecțiuni lombare (hernie de disc L5S1, L3L4) dar si cervicale. Mi s-a recomandat elongatia, mi-era frica de aceasta procedura dar cu ajutorul lui Andrei, datorită încrederii pe care mi-a inspirat-o, am facut-o si la aproape un an distanță de ultima vizita la acest centru, ma simt excelent.
Proceduri făcute: kinetoterapie, winback tecar, elongatie, bandaje kinesiologice.
Multumesc, Andrei Petecariu! Te respect si te recomand oricui cu drag!
Locații recomandate