/Bacau/Kinetoterapeut

PLUS MED S.R.L.

Bloc 38, Strada Cornișa Bistriței (Toamnei - pe GPS, Bacău 600071, România

PLUS MED S.R.L.
Kinetoterapeut
4.8
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWX7+WV Bacău, România
+40 755 553 333
plusmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Vrajitoru
Nicoleta Vrajitoru2 ani în urmă
Suntem norocoși să o avem pe doamna doctor Druțu Teodora Cristina alături de fiecare dată când avem nevoie de ajutor 🙏 (fie ca este vorba de virozele copilului, pneumonia soțului, probleme cu saptele etc.) de fiecare dată ne-a ajutat, tratat cu succes. Mii de mulțumiri! 🍀
Irina Damian
Irina Damian2 ani în urmă
Dupa nenumarate internari in spital si mail multi medici, cu diferite specializari, vizitati, dupa ce am administrat tot la 2 saptamani antibiotic baiatului, am ajuns la doamna doctor Drutu. Primul medic care a consultat copilul din cap pana in picioare, care mi-a spus toate probleme de sanatate a le copilului fara ma speria, primul medic care care mi-a recomandat efectuarea unui set de analize complete, primul medic care mi-a vorbit despre celelalte probleme ale copilui (despre care nu aveam habar) este doamna doctor homeopat Drutu. Tratamentele homeopate recomandate de dansa dau rezultate mai rapide decat tratamentele din farmacie. De cand am mers, pentru prima data, la dansa copilul meu nu a mai luat antibiotic. Si chiar daca de cele mai multe ori primele simptome ale unei viroze, raceli, etc., apar in week-end sau seara tarziu, intotdeauna doamna doctor ne-a raspuns la telefon si ne-a indrumat. Uneori ma uit la copil si nu imi vine sa cred ca am scapat de raftul intreg de medicamente pe care i le administram. Un medic adevarat, bun profesionist, in care mi-am pus toate sperantele de la prima consultatie si in fata caruia ma inclin. Multumim mult doamna doctor! Sa aveti parte de sanatate sa ne puteti trata copilasii.
Catalina Ionela
Catalina Ionela2 ani în urmă
Doamna dr. Drutu este o persoana dedicata si atenta la nevoile copiilor .
Este deschisa la a discuta si a accepta o alta parere din partea parintelui , ceea e e important pentru mine si copii .
Raspunde prompt si bland atunci cand avem nevoie , oferindu-ne cele mai bune sfaturi .
Sunt 3 ani de cand colaboram excelent si continuam sa iubim homeopatia , cat si armonia cu care plecam din casuta numita cabinet .
Andreea Stolnicu
Andreea Stolnicu4 ani în urmă
D-na doctor m-a ajutat cu fetita mea de 3 ani, care avea probleme de constipatie, avea scaun la 4 zile in medie si in rest gemea de durere de burtica. Dupa ce am urmat tratamentul homeopat recomandat de dna doctor Drutu, totul s-a rezolvat in mai putin de 3 luni, acum este perfect in regula, merge singura la baie, face singura in fiecare zi. Acum suntem foarte bine. Multumim frumos!
Mario Boy
Mario Boy5 ani în urmă
Stanciu Claudia este numele meu si va scriu folosind adresa de facebook a fiului meu Stanciu Mario. Sunt din Onesti si imi tratez fiica la doamna doctor Drutu de 3 ani. Am ajuns la doamna doctor, disperata fiind, deoarece fiica mea Malina era foarte des tratata cu antibiotic (cel putin odata pe luna). Am reusit, cu ajutorul profesionalismului doamnei doctor , a tratamentului homeopat si cu putina rabdare sa-mi ajut copilul. Fiind din Onesti, iar doamna doctor DRUTU din Bacau, la inceput am administrat cu o oarecare retinere aceste treatamente homeopate, informand si medicul pediatru de acest tratament. Am avut o foarte buna colaborare cu medicul pediatru al fiicei mele. Transmit CAPETELOR LUMINATE care vor sa interzica tratamentul homeopat sa interzica si sa pedepseasca aspru NESIMTIREA, IPOCRIZIA si LIPSA DE PROFESIONALISM in spitale. Noi, parintii, avem discernamant si stim ce e mai bine pentru copii nostri!!!!! Ma intreb, retoric bineinteles, de ce nu este pedepsita lipsa de informare sau situatia in care ne facem analize la sange si rezultatele sunt neadevarate (ni se intampla multora dintre noi). Personal cred ca homeopatia a inceput sa cam incurce cifrele de afacei ale unor MARI AFACERISTI, motiv pentru care se impun luarea unor masuri imediate. Ii multumesc, pe aceasta cale, doamnei doctor Drutu pentru tot ajutorul si imi doresc sa nu fiu obligata sa-mi cumpar tratmentele homeopate din Franta (acolo nu sunt interzise) si sa-mi tratez copiii atunci cand va fi nevoie!
Mihaela dr
Mihaela dr5 ani în urmă
Suntem pacientii doamnei doctor de aproape 9 ani. In tot acest timp majoritatea problemelor de sanatate pe care le-am avut, au fost rezolvate fără medicamente alopate ci numai cu tratamentele prescrise de doamna doctor Drutu, căreia îi mulțumim.

Si cred ca ar fi bine venita povestirea unei intamplari.
Pentru ca nu suntem din Bacau si sunt cazuri cand nu putem ajunge la doamna doctor, am crezut ca putem rezolva problema copilului alopat. Am mers la medicul de familie care i-a dat un antibiotic pe care nu l-a suportat si ne-a trimis mai departe la spital. Acolo, doamna doctor pediatru ne-a spus ca trebuie sa-i faca antibiotic injectabil si sa ne internam 3 zile in spital. Noi a doua zi trebuia sa plecam in concediu.
Asa ca am telefonat la Bacau, am vorbit cu doamna de la receptie (care intotdeauna intelege situatiile, ca ne cunoaste de acum si ii multumim si dumneaei pe aceasta cale) careia i-am spus ce problema avem si astfel am ajuns la doamna doctor care a rezolvat problema fara antibiotice si fara internare in spital și astfel am putut pleca linistiti in concediu.
Nu ma poate convinge nimeni ca dupa diagnosticul de puroi in gat dat de doi medici, copilul se poate vindeca numai prin efectul placebo sau ca ii transmit eu copilului ca se face bine cu tratamentul homeopat (am citit si asta undeva). Este vorba de eficacitatea tratamentului pe care doamna doctor il prescrie.
Mihaela Toderiță
Mihaela Toderiță5 ani în urmă
De 2 ani și jumătate intreaga familie suntem tratați de doamna doctor Drutu pentru o mulțime de afecțiuni, de la simple faringite la otite, bronsite, pneumonie, infecții urinare .....și nu în ultimul rînd alergii, hipertensiune arteriala, hiperactivitate. D-na doctor este un medic excepțional și un om minunat . De când mergem la d-na doctor racelile copilului meu sau rărit și se vindeca mai rapid. Dacă înainte foloseam antibiotic 7-10 zile și după 2 săptămâni o luam de la capăt acum este nevoie de 3 -5 sau 7 zile în afecțiuni mai severe. De asemenea cu ajutorul d-nei dr Drutu tratam cu succes hiperactivitatea la copil și cel mai important alergiile multiple care mă necajesc . Cu ajutorul remediilor homeopate pot să tin alergiile în frâu și nu mai sunt așa agresive , mai ales când înflorește ambrozia
. Cel mai important este ca atunci când nu putem ajunge, este weekend sau nu găsim programare , d-na doctor Drutu ne răspunde la mesaje și astfel putem începe un tratament până ajungem la consultatie .Îi mulțumim din suflet pentru tot ajutorul și o recomand cu mare drag tuturor prietenilor , rudelor .
Elena Ivan
Elena Ivan5 ani în urmă
Ma bucur ca am pasit pragul acestui cabinet si ca am cunoscut un medic si un om deosebit precum doamna dr. Drutu. Mi.a placut si.mi place cum decurge o consultatie la dumneaei. Am fost placut surprinsa inca de la prima intalnire cand mi.a luat baietelul si l.a consultat din cap pana in picioare, inclusiv la degetele, par, urechi, modul cum merge, tot, fara sa exagerez. Nu te grabeste, te asculta, te invata, raspunde cu drag si multa rabdare la orice ai de intrebat. Ii multumesc pe aceasta cale pentru tot ce face pentru copii mei si pentru faptul ca m.a convins sa am incredere in homeopatie. Conteaza cine , ce si cum face homeopatie. Nu oricine are acest har. Iar doamna doctor il are din plin. Militez in orice moment pentru remediile homeopate si indemn toate mamicile ce dau antibiotic la copii la un simplu rosu in gat, pentru ca asa a spus doamna/domnul doctor, sa se gandeasca de 10 ori inainte. Invit pe toata lumea sceptica cu privire la homeopatie, sa treaca pragul Plus Med, sa o cunoasca pe dna doctor si isi vor schimba cu siguranta parerea.
Locații recomandate