/Arges/Kinetoterapeut

RECUPERARE MEDICALA PITESTI - MIRO MEDICA

Bld. N. Balcescu nr 159, Pitesti, Arges Zona Lidl, Fabrica de Bere, Pitești 110298, România

RECUPERARE MEDICALA PITESTI - MIRO MEDICA
Kinetoterapeut
4.8
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRGV+MF Pitești, România
+40 741 150 129
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denisa Radulescu
Denisa Radulescu4 ani în urmă
Un mediu ambiant foarte placut si prietenos. O echipa cu adevarat profesionista care mereu are grija ca pacientii sa plece multumiti. Felicitari si mult succes in continuare! 👍
Dragos Prioteasa
Dragos Prioteasa4 ani în urmă
La Miro Medica mi-am rezolvat problema mea pe kinetoterapie, la cele mai mici preturi. Personalul foarte prietenos!
Adelina Popescu
Adelina Popescu4 ani în urmă
Un cabinet de recuperare medicala foarte bine echipat. Personal calificat. Raspund oricarei cerinte. Recomand!
Dolofan George
Dolofan George4 ani în urmă
Recomand! Personalul este foarte amabil, foarte bine pregătiți și organizați iar rezultatele vin foarte repede!
Andrei Cuta
Andrei Cuta4 ani în urmă
Personalul este foarte atent si profesionist. Sedintele de kineto au fost foarte productive.
Razvan Ion
Razvan Ion2 ani în urmă
Nu sunt hater si nu imi place sa stric imaginea cuiva , chiar si cu motiv. Dar am repetat experienta luandu-ma dupa recenziile online si ale doamnei asistente de la telefon . Am mers aici pt. acupunctura si ca sa cer o parere daca ma poate ajuta aceasta medicina alternativa. Totul a fost neprofesionist , am intrat pt consultatie si prima chestie m-a pus sa fac niste miscari cu mana fara sa ma intrebe ce ma deranjeaza sau de ce am venit acolo . Stia doar ca am avut o paralizie la nastere provocata de o asistenta medicala . DUpa ce am facut acele miscari m-a intrebat daca ma doare umarul desi nu i-am zis ca ma doare ceva . Pe scurt , nu m-a intrebat nimic concret pana nu i-am zis eu ce ma supara ca sa nu mai pierdem timp . Si dupa lungi analize vizuale si fizice in care ma apasa pe anumite puncte ( asa zicea) pe spate , imbracat destul de gros fara a ma pune sa ma dezbrac , a ajuns la nici o concluzie. I-am zis ca totusi cred ca ar trebui sa ma dezbrac si a zis ca da , asa ar trebui.Iar la intrebarea : credeti ca ma poate ajuta acupunctura , ca sa scurtez consultatia care nu ducea la nimic raspunsul a fost : tu sa-mi spui , de parca eu visam daca ma ajuta sau nu . M-a ajutat cand am facut la Bucuresti ce-i drept , deci functioneaza, dar la Pitesti se pare ca nimeni nu stie daca ma ajuta sau nu. Nu mai intru in alte detalii ca as lungi textul prea mult. In conculuzie nu recomand partea de acupunctura in aceasta clinica si nici in alta din Pitesti pt. ca am avut aceeasi experienta peste tot . La Bucuresti am vazut ce inseamna profesionalism si cunostinte avansate despre acupunctura si anatomia umana. De aceea dau si recenzia slaba . Nu am nimic cu restul clinicii , poate sunt oameni foarte bine pregatiti , dar la partea de acupunctura a fost pierdere de timp si bani.
Iannys Tomatsek
Iannys Tomatsek2 ani în urmă
Am ajuns la Miro Medica pentru durerile de spate ce mi-au apărut in urma cu câteva luni. Sunt mulțimi ca acestea mi-au dispărut complet iar personalul a fost foarte amabil.
Sorin DANILA
Sorin DANILA2 ani în urmă
O relatie de durata cu personalul medical, sunt f multumit.
Locații recomandate