/Tulcea/Instalator

Flanco

Strada Barajului, Tulcea 820222, România

Flanco
Instalator
4.2
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q8M+CM Tulcea, România
+40 240 707 082
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Bocioaga Ciprian
Bocioaga Ciprian2 ani în urmă
Găsești cam tot vrei aici.
Sevastian Rebeca
Sevastian Rebeca2 ani în urmă
Cel mai bun magazin de electrocasnice cu cel mai prietenos personal. În special domnul Vlad Vasiliu, mi-a recomandat cel mai bun produs pe care l folosesc cu drag!!!
Țineți-o tot asa Flanco😁
De adderall
De adderall2 ani în urmă
Recomand! Personalul super fain, când am avut o problemă cu un produs au sărit să îmi rezolve problema. Recomand cu încredere!
Adrian A.
Adrian A.2 ani în urmă
Angajatul cu care am discutat a fost foarte amabil, chiar daca produsul dorit nu era pe stoc, am fost multumit de interactiune.
NEACSU Victor
NEACSU Victor5 ani în urmă
Servicii lasă de dorit !!!! Referitor la un produs returnat de subsemnatul pentru a fii trimis în GARANȚIE. Am achiziționat O Cameră Video Sport EVOLIO, deoarece produsul NU corespunde conform Certificatului de Garanție !!! Am returnat produsul de 3 ori spre a fii înlocuit dar mi-a fost returnat ... " ca functionabil " cu toate că: la încărcare aparatul se încălzește... iar după o încărcare completă de 5 ore a bateriei... aparatul filmează doar 30 minute maxim 32 minute. Produsul a fost trimis la SERVICE la " S. C. TELEVOICE GRUP S.R.L. " de 2 ori dar mi-a fost returnat ... ca funcționabil ... Atașeze fotocopiile actelor de reparații a Societății TELEVOICE GRUP SRL emise de această societate. Societate care nu poate fi contactată telefonic ... deoarece această societate nu are notat numărul de telefon de contact !!! Sau mai bine spus are un număr FALS format din 11 numere pe o fișă de reparații și pe cealaltă fișă are notat numărul meu privat ... notat că număr al S. C. TELEVOICE GRUP SRL. ...
Mirica SEBi
Mirica SEBi2 ani în urmă
Cam scumpe sunt preturile în rest magazinul e ok
Gabriel maftei
Gabriel maftei2 ani în urmă
Lipsa de interes din partea angajaților in ce privește informații despre produse, nici măcar nu știau ca au in magazin produsul solicitat, in rest orice informație am solicitat dădeau din umeri! Rușine, meritati sa fiti platiti in funcție de câte produse vinde fiecare!
Dragos Luțoaica
Dragos Luțoaica2 ani în urmă
4/5 spre deosebire de celalalt Flanco de la Pelican acesta este mai rasfirat si nu trebuie sa te inghesui sa ajungi dintr-un capat in altul. Insa, preturile sunt mari, iar personalul foarte plictisit si neinteresat.
Locații recomandate