/Timis/Instalator

Showroom Daikin Air-Mag

Bulevardul Constantin Brâncoveanu Nr. 52A, Timișoara 300216, România

Showroom Daikin Air-Mag
Instalator
4.9
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6P8+RM Timișoara, România
+40 741 029 029
air-mag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sighiartau Daniela
Sighiartau Daniela2 ani în urmă
Super profesionisti! Recomand cu drag! De la echipament și până la echipa care a executat montajul a fost excelent... Au lucrat impecabil, curat si rapid. Am primit 5 ani garantie pentru produs si f multe informatii legate de acesta. Recomand cu căldură!
Daniel Basica
Daniel Basica2 ani în urmă
I didn't like the attitude of the man who worked there. I would suggest to be more friendly even if you have a lot of work to do...

Am completat deja acel chestionar primit pe mail in care am dat calificative bune per total.
Mi-a displăcut atitudinea pe care angajații dvs o au la telefon(înțeleg faptul ca volumul de lucru poate fi mare, alți colegi sunt in concediu, etc...)
Pt ca livrați produse premium, am avut așteptări mai mari de la personalul din magazin si de asta am dat 2 stele, pt a îmbunătăți acest aspect.
Montajul a fost ok, nu s-a făcut praf, aparatul funcționează ok, ma simt privit tot timpul😆
Lidia Anca Ionescu
Lidia Anca Ionescu2 ani în urmă
Recomand cu drag!Super profesioniști!
Au instalat un sistem de aer condiționat la o zi de la comandă în mijlocul lunii iulie. S-au mișcat rapid, au lucrat curat, suntem foarte mulțumiți!
Ovidiu Vatca
Ovidiu Vatca2 ani în urmă
Vreau sa las un review bun pentru echipa de la AIR Mag deoarece este meritat. Au venit când au spus ca vin, am discutat despre cea mai buna amplasare a aparatelor in casa, instalare rapida și de calitate; curat după montaj, numai de bine. Recomand ! Sper ca aparatele Daikin sa funcționeze mult și bine, ca e firma ce cu asta se ocupa :)
Silviu Marin
Silviu Marin2 ani în urmă
Sunt la a doua clima montata cu ei și sunt extrem de mulțumit, profesionalism maxim si stil de lucru imaculat. Foarte foarte mulțumit!! Recomand daikin pentru călduroși! 🙊
Mihaela Lupoian
Mihaela Lupoian2 ani în urmă
Mulțumim pentru lucrare! Super echipă! Consultanță de nota 10, iar băieții au lucrat foarte bine, nu au murdărit pereții, totul în urma lor a rămas foarte curat, iar aparatele de înaltă calitate funcționează extarordinar. Felicitări încă o dată conducerii și băieților care au făcut montajul!
No Stress
No Stress2 ani în urmă
Support tehnic extraordinar, produse de calitate si de ultima generatie !! Am montat o pompa de caldura extraordinara! Multumesc Air-Mag.ro. Nota 10 cu felicitări.
Radu Capotescu
Radu Capotescu2 ani în urmă
Extrem de multumit, de la consultanta(alegerea climei, alegerea locului optim pentru amplasarea aparatului in casa) pana la montaj, profesionalism si stil de lucru imaculat. Recomand cu incredere!
Locații recomandate