/Suceava/Instalator

Semcip

Al, Bloc E37, Strada Lazăr Vicol 15, Suceava 720245, România

Semcip
Instalator
4.2
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6RQ+WP Suceava, România
+40 230 521 425
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Cristian
Andrei Cristian4 ani în urmă
Un mediu de lucru plăcut asigurat de profesioniști în proiectare.
Birouri noi, personal tânăr și bineînțeles Dl Gjegoj👌👍 amabil
Benko Emil
Benko Emil4 ani în urmă
Iulian Condratov
Iulian Condratov6 ani în urmă
Ok, astept sa vad lucrarea finalizata.
Gabishor18
Gabishor187 ani în urmă
Vlad Șorodoc
Vlad Șorodoc8 ani în urmă
Andrei Prisacariu
Andrei Prisacariu2 ani în urmă
A fost singura data cand am fost nevoit sa fac reclamatie la protectia consumatorului. Echipa de amatori pe care mi a trimis o s a grabit sa termine lucrarea iar apoi au inceput problemele. Fara sfarsit.
Primul semnal a fost chiar la inceput, cand, dupa plecarea lor, am sesizat miros de gaz in bucatarie. I am strigat din drum pe baieti, se intorc, rezolva repede. Zic, taci ca i ok. II zic dlui director cand ii achit restul sumei, el zice: se mai intampla.
Apoi, dupa punerea in functiune, a inceput sa picure ba un calorifer, ba imbinarea intre tevile de PVC, ba la robinet. Veneau baietii, reparau intr o parte, crapa in alta. De fiecare data cu dezastru lasat in urma lor, logic. Il sunam pe dl director, el foarte amabil si calm: se mai intampla. Mi au umflat parchetul, vecinei de jos inundatie... se mai intampla. Nu fac scandal, nu zic nimic, cer doar sa vina baietii mai repede dar nu se grabeste nimeni.
Poveste lunga, mai scurtez. Dupa ce am zis ca am terminat cu distractia, 5 sau 6 vizite intarziate mai tarziu, am varuit si facut curatenie in casa. Acum 3 zile au inceput cei de la Thermonet sa bage caldura in tevi. Surpriza, nu erau blindate bine. Scoteau sunete ciudate la sudura, gata sa plezneasca de apa (video atasat, btw). Era sambata, l am sunat pe dl director... ca mi trimite luni, luni de la prima ora s a amanat pe dupa amiaza, evident. Vin baietii (a DOUA echipa, cu sudura, singurii care chiar pareau profesionisti si cu bun simt), supriza 2: trebuie taiate tevile de PVC, ca nu i loc de sudura.
Vine iar prima echipa si incep 'ah, sefu', pe maine dimineata, n avem timp acum (era ora 3). Cu tupeu, si citez acum: nici daca ma suna Iohannis nu stau peste program. Dupa ceva scandal - aparent asa se rezolva toate lucrurile - se apuca baietii de treaba. Tot pe fuga termina si o sterg 2h mai tarziu, inainte de o proba pe bune. Surpriza 3? Nu surpriza, ca va asteptati de acum: inundatie in baie, unde mufasera noile tevi. Intre timp, eroare si la centrala, pierde presiune sau... ceva.
Pana acum toate bune si frumoase, peretii iar murdari, iar apa pe jos, resturi de mufe, coturi si ce mai folosisera ca nu se oboseste nimeni sa stranga dupa el, la mine n casa e ghena de gunoi pana la urma si degeaba am bagat bani in renovare recent. Ulcer proaspat. Il sun pe dl director, trimiteti va rog baietii inapoi, ca mi inunda vecina. Imi inchide telefonul in nas. Zic, poate s a intrerupt. Il sun iar, imi zice: nu s a intrerupt dar nu pot vorbi. Zic... ok, nu va deranjez dar trimiteti baietii. Zice da.
Era 5 jumate. Astept 2 (doua!) ore, nu vine nimeni, nici nu ma suna nimeni sa mi spuna ca astept degeaba. Il sun eu, iar. Imi raspunde la al 2lea apel dupa cateva minute de sunat insistent, imi zice: apai n am pe cine sa trimit de acu, maine. Imi pierd rabdarea: dom'le, da' am copchil mic, trebuie spalat, trebuie caldura, ce fac??
Si abia acu surpriza, citez: vedeti ca poate nu va mai trimit maine echipa, v o trimit poimaine! Si mi inchide telefonul in nas. M am prins intr un final de ce isi permit muncitorii sa fie nesimtiti...
Jur, prima data cand am facut reclamatie la ANPC si prima data cand am sa ma interesez cum e sa dai in judecata. Noroc ca am si foto si video (cateva, DOAR cateva atasate aici).
Sfatul meu? Evitati! Recunosc, fratelui meu i au lucrat bine, asta in perioada de primavara cand probabil erau mai liberi. Sau poate tine de echipa si daca esti mai palid la fata, ca mine, iti trimite 'mesterii'.
Iar daca vreti sa riscati... inregistrati fiecare apel si conversatie, documentati lucrarea cu foto si video. Probabil au ajuns sa aiba suficiente lucrari incat sa nu le pese ce iese, baga toata vara la foc continuu munca proasta si apoi din toamna pana n vara ailalata carpesc.

Update: a venit viitura la vecina de jos, normal; am rezolvat pe banii mei.
Florin Iliuta
Florin Iliuta2 ani în urmă
Mi-au reparat o centrala Viessmann vitodens. Sunt foarte multumit.
MEN BIO
MEN BIO2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Locații recomandate