/Sibiu/Instalator

MEDIA RINGER S.R.L.

Strada Doctor Barcianu 8, Sibiu 550399, România

MEDIA RINGER S.R.L.
Instalator
4.8
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4HW+5Q Sibiu, România
+40 752 525 151
centralesibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Dragomir
Cristian Dragomir2 ani în urmă
Am ajuns la ei printr-un prieten care i-a recomandat ... Aveau o chichineata pe C. Dumbravii , mica si inghesuita, era anul 2008. Am vrut sa plec, gandindu-ma ce sa-mi ofere astia cand n-au loc nici de prezentarea produselor asa cum am vazut la altii. Eu vroiam Bosh, asa era la moda, erau relativ ieftine , insa a venit un domn inalt, s-a uitat lung la mine , mi-a pus cateva intrebari , am cumparat un Viessmann. Il mai am si acum dupa 14 ani si-si face treaba perfect. Din doi in doi ani , ma suna si ma programeaza sa-mi faca revizia si intretinerea. N-am avut niciodata probleme cu centrala, au venit si-au facut treaba, au plecat. Recomand cu incredere, o echipa excelenta, profesionisti cu echipamente de control in dotare si cunostinte vaste despre ceea ce fac.
Sorin Apetrei
Sorin Apetrei2 ani în urmă
Servicii de calitate, corectitudine si implicare. M-au sunat inainte sa expire termenul de valabilitate al reviziei si au fost prompti in refacerea acesteia.
OS Valea Frumoasei
OS Valea Frumoasei2 ani în urmă
Un partener serios, punctual, ce executa lucrari de calitate. Avem o colaborare foarte bună pe care dorim sa o menținem.
Aida Nicula
Aida Nicula2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate și profesionalism al întregii echipe. Produse de calitate și montare rapida. Mulțumesc, Media Ringer!
Vlad M
Vlad M2 ani în urmă
Servicii prompte și profesionale. Asistenta și îndrumare de calitate. Excelent, recomand!
Horatiu Nica
Horatiu Nica2 ani în urmă
Seriozitate, servicii prompte si profesionalism.
Marius Calutiu
Marius Calutiu2 ani în urmă
Sunt Surprins placut de modul in care mi-a fost rezolvata problema cu pompa de apa de la centrala, mai ales cat de repede. Mi-au facut si verificarea de gas si totodata centrala la un preț mai ok. Ma declar multumit!
Mădălina T
Mădălina T2 ani în urmă
Foarte multumita! Au raspuns la mesajul meu dupa ora 20:00 si a 2-a zi au si trimis pe cineva care a solutionat problema. Foarte profi si de incredere. Multumesc de ajutor 🙂
Locații recomandate