/Olt/Instalator

Rudi Instal

Strada Vasile Lascăr 140, București 020496, România

Rudi Instal
Instalator
4.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W6+VJ București, România
+40 726 661 661
instalatorbucuresti.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Ungureanu Marius
Ungureanu Marius2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite. Am apelat la ei pentru ca-mi inundam vecinul de jos. S-a constatat faptul ca problema era de la sifonul de pardoseala. M-am hotarat sa schimb toata instalatia de alimentare si scurgere in baie. Si bine am facut. Instalatorii s-au ocupat si de achizitia de materiale si de transportul acestora. Mi-a placut faptul ca au purtat botosei de unica folosinta. Si un plus a fost si faptul ca tot firma s-a ocupat si de refacerea zonelor unde s-a spart. Cu siguranta ii voi recomanda!
Ștefan Costea
Ștefan Costea2 ani în urmă
Stefan Costea
Salut,
Recomand serviciile sunt super profesioniști foarte atenți la detalii și la final fără mizerie fără deranj👍
Mulțumesc .
Felicitări băieți👏👏👏
Sabina Carcu
Sabina Carcu2 ani în urmă
Am folosit serviciile echipei pentru inlocuirea bateriilor de dus si chiuvete (baie + bucatarie). Totul a fost exemplar, comunicarea, promptitudinea, flexibilitatea in a gasi cel mai potrivit interval orar, punctualitatea si profesionalismul. Recomand cu caldura si cu siguranta voi apela la ei oricand este nevoie.
Valentin Spoiala
Valentin Spoiala2 ani în urmă
Recomand, prompti, odata ce ai stabilit ceva asa a ramas, tehnicieni buni, cunoscatori cu scule la ei cu tot ce trebuie.
Mihaela Alexandru
Mihaela Alexandru2 ani în urmă
Am apelat la serviciile firmei pentru un montaj de cabina dus. Instalatorii s-au ocupat si de achizitia materialelor. Au fost extrem de profesionisti si prompti. Au purtat chiar si cipici de unica folosinta in interior. Recomand cu incredere.
Mulțumesc!
Mihaela
Alex Boga
Alex Boga2 ani în urmă
Echipă de profesioniști. În caz de urgență servicii prompte iar ulterior angajați pentru lucrări ulterioare au întărit prima impresie, respectiv faptul că sunt foarte serioși, rapizi, implicați să ofere cea mai bună soluție. Soluție garantată, nu lucru de mântuială ca să îi chemi înapoi. Recomand cu căldură pentru orice probleme întâmpinați(vă recomandă și alte firme cu profil diferit de al lor în caz de necesitate la o lucrare mai complexă).
Felicitări! Keep up the great work!
Adi Ustinescu
Adi Ustinescu2 ani în urmă
Am apelat la ei pentru inlocuirea unei cabine de dus vechi cu una noua. Recomand echipa instalator Bucuresti . O treaba excelenta si un pret corect.
Marian Badea
Marian Badea2 ani în urmă
Profesioniști, prompți și eficienți.
I-am chemat să instaleze o cabină de duș și totul a ieșit perfect.
Au lucrat bine, curat și cu atenție.
Mulțumesc!
Locații recomandate