/Arad/Instalator

Flanco

Strada Banu Mărăcine 6, Arad 310150, România

Flanco
Instalator
3.8
441 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58P7+2R Arad, România
+40 257 338 025
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Ionel simion
Ionel simion2 ani în urmă
Locația bună cu tot ce iți dorești
Nelu Crisan
Nelu Crisan2 ani în urmă
Magazin electro casnice. Prețuri bune. Servire ireproșabilă.
Ioan Crisan
Ioan Crisan2 ani în urmă
Magazin de electronice și electrocasnice. Găsești o gamă variată de produse și mărci. Prețurile sunt bune. În această perioadă au reduceri la multe produse. Angajații sunt politicoși.
Alexandra Branea
Alexandra Branea2 ani în urmă
Cam pustiu, ca de obicei. Desi ca aspect e mai curat si modern, poate se întreține mai bine fiind asa gol... Si de ce e gol? Cam toate preturile sunt mai mari comparativ cu alte magazine! Dar sunt anumite produse ce nu le gasesti in alte magazine (de exemplu esspresoare cu capsule Nespresso) asadar merita drumul pana acolo. Ce e ciudat e ca ofertele online nu corespund cu cele din magazin si le poti accesa doar prin rezervare online, dar nah... fie! Comandam online!
Alexandru Ardelean
Alexandru Ardelean2 ani în urmă
Dacă comanzi și plătești un produs, durează nouă zile calendaristice ca să îl primești?
Arad sell
Arad sell4 ani în urmă
Am avut o experienta neplăcută în data de 12.03.2020 în jurul orei 20:00.Am cumpărat un televizor pentru a fi utilizat la laptop post de monitor. Angajatul mia recomandat un monitor. Am refuzat recomandarea pentru ca nu era pentru nevoile mele. Pentru ca nu sa să acceptat recomandarea. Au început între ei '' sa nu mai probez pentru ei'', sa nu-i dai telecomanda. Iar nu vorbind de prețul produsului la raft era un preț la casa alta.
Ghita Balaban
Ghita Balaban2 ani în urmă
Am cumpărat o mașină de spălat pentru mama mea care are o vârstă și a fost livrata de Fan curier după ce au ținut 5 zile la ei în depozit a venit cu un singur curier sa livreze mașină de spălat și sa ea cea veche. Ce poate face o femeie de 74 de ani dacă cumpăra de la Flanco o mașină de spălat și este livrată până în fața scării? Nu toți bătrâni au un ajutor lângă ei. Dezamăgit profund nu recomand. Mai ales pentru electrocasnice mari
Mihaly Ioan
Mihaly Ioan2 ani în urmă
Gasesti orice .Personal saritor .Super
Locații recomandate