/Vrancea/Inchiriere de masini

AutoVip Transport Aeroport

Strada Anghel Saligny 5, Focșani 620172, România

AutoVip Transport Aeroport
Inchiriere de masini
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5QJ+4G Focșani, România
+40 768 304 578
transport-focsani-aeroport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pui P
Pui P4 ani în urmă
Recanzia de dedesupt e cea de la plecare spre aeroport. La întoarcere în schimb, nemulțumiți!!! Un autocar rabla, am făcut 8 ore de la București la Piatra. A înconjurat pe la Roman, ca abea apoi sa ne lase la Piatra, o luase pe traseu și pe la Comănești,.. o grămadă de alte stații unde se pierdea timpul cu bagajele la fiecare... un drum care nu se mai sfarsea, parca era capătul pământului.. Roman?!!! Greu. Nu mai merg cu ei cu atâtea ocoliri. Și nici nu au zis de la început. Ca luam altceva, doar am întrebat. Ca nu știe.. ca îl anunță pe traseu organizatorul..

suntem multumiti. soferi buni. am facut drumul piatra-otopeni. nu a trebuit sa schimbam masina pe traseu. curata masina, soferii. chiar arata noua masina; tapiteria, ... tot interiorul. muzica in liniste.
Florentina Ungureanu
Florentina Ungureanu4 ani în urmă
Călătorii sunt mutați dintr-o mașină în alta, ținuți în ploaie sau invitati într-un garaj, obligați să-și care bagajele de la o mașină la alta. Iar prețul destul de mare.
Tuvic Alin
Tuvic Alin6 ani în urmă
Mare grija daca plecati din Piatra Neamt sau veniti dinspre Otopeni spre aceasta locatie. Domnii de la Autovip considera un ocol prin Roman de o ora un traseu firesc pentru un transfer ... Intrebati inainte de a va face rezervarea sa nu aveti surprize! In rest e OK. Soferii civilizati si conditii bune in masini.
Andreea Palaghita
Andreea Palaghita7 ani în urmă
Am așteptat în frig 20 min bus-ul pt Otopeni, am încercat sa sun la cele 3 numere de telefon, nu sunau, probabil era prea devreme, într-un final șoferul a venit pentru a lăsa o persoană, nu fusese informat ca trebuia sa mai ia pe altcineva...organizare cam proasta
The GUEST
The GUEST2 ani în urmă
Felicitări tuturor!
Șoferii toți sunt profesioniști, răbdători, educați etc. La fel și doamnele (domnișoarele) centraliste.
O singura data am călătorit mai "înghesuiți" dar mi se pare corect ca toți cei care sosesc și care nu au avut posibilitatea să rezerve din timp, sa poată călători către casa.
Călătorim cel puțin o dată la două luni cu dumneavoastră.
In sfârșit, o campanie la nivel înalt!
Fedryck69
Fedryck692 ani în urmă
Felicitări pentru șoferul care a condus cursa de la ora 4:00, din Galați către București Otopeni.
Foarte educat, manierat, liniștit, silențios. A condus cu atenție, fără graba, și nu am simțit cele 3 ore și jumătate, pana la București.
Calatorim cu compania dumneavoastră de când a sosit în Galați, cel puțin 1 data pe luna.
Din nou, felicitări.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
La plecare, din Piatra Neamt totul ok. Un microbuz modern, soferul ok . Daaar istoria se schimba in Focsani la schimbul intr un autobuz care parea ca se dezmembreaza din toate partile.Pana la Otopeni un drum groaznic de zgomotos, fara caldura ( fiind timp friguros) si netinandu se cont de copiii foarte mici din autobuz ....un dezastru. Daca ar schimba acel autobuz totul ar fi ok. Sau cel putin sa comunice de la inceput conditiile transportului...schimbul de masina in Focsani nu se anunta, si de acolo confortabilul se transforma in conditii pesime de calatorie. Informati va bine inainte de a rezerva
Amelia Andries
Amelia Andries2 ani în urmă
Acum cativa Ani,cand am descoperit firma,am valorar totul OK,chiar daca de Cele mai multe ori soferii parcurgeau traseul de la Bucuresti pana la Focsani vorbind la teléfon.M_am gandit ca e o coincidenta.....dar acum in situatia actuala ,Pandemie in toata lumea,...sa vad soferul fara masca obligatorie si utila pentru el cat si pentru calatori,m_a convins ca SIGURANTA si confortul calatorilor nu intra in planurile acestei firme.
Locații recomandate