/Vaslui/Inchiriere de masini

Sameday Emag

Strada Constantin Popovici, Vaslui 678678, România

Inchiriere de masini
2.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPFM+JP Vaslui, România
+40 752 229 310
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gianina Nicoleta
Gianina Nicoleta2 ani în urmă
Adresa este greșită.
Curierii nu vin la adresa, daca nu ești pe faza sa răspunzi la telefon nu se chinuie sa mai vina la adresa desi plătești livrarea. Duc produsul in depozit si zic ca au încercat sa livreze si nu au putut desi nu isi fac aparitia la adresa.
Poate ar trebui sa ii informeze cineva ca livrarea se face la adresa, nu telefonic.
Cristina senchiu
Cristina senchiu2 ani în urmă
Eu una nu am avut niciodată nicio problemă cu ei. Coletele au ajuns rapid și curierii au fost respectuoși. Prefer să îi rog să lase coletul la depozit și să îl ridic singură atunci când nu sunt disponibilă, lucru care mi se pare de fapt normal. Curierul acela nu are doar pachetul meu ca să mă aștepte pe mine de la muncă sau de la cumpărături sau să mă sune de 7 ori. Mă gândesc că noi dacă am fi mai respectuoși cu ei și ei ar fi cu noi. Toată lumea are zile proaste. Și acel:,, plătesc ca sa îmi fie livrat la ușă" este corect și curierul îl livrează până la ușă, atunci când poate după un program fiindcă, repet, nu livrează un singur colet toată ziua, să nu ne mai imaginăm că suntem singurii. Cât despre,, șpagă" nu am pățit, curierii au vrut sa îmi dea până și 50 de bani rest. 😏
Lazar Mihai
Lazar Mihai2 ani în urmă
Cea mai neserioasa companie de curierat. Daca nu le raspunzi imediat sau daca esti deja intr-o conversatie cand ei te suna si nu poti raspunde,ei dau retur colet,fara posibilitatea unei livrari ulterioare. Sunt cu mult inferiori celor de la FanCourier.
Ioan Dodu
Ioan Dodu2 ani în urmă
O firma de 2 bani, doferi,, pruceputi,, la toate mincinodi, si șpăgari, daca u primesc atenții e problema, U TE INCADREZI LA RABLA si pierzi vaucere le
Joanna Lee
Joanna Lee4 ani în urmă
Curierul ma suna pe la 11 si ceva, nu stia unde e adresa. Ii explic si dupa ma roaga sa ies pana la colt "la coafor". Intamplator sunt 2 saloane asa ca il sun sa il intreb unde e si el cu nonsalanta ma anunta ca "ma vede". Si in continuare sta in masina fara nicio jena.

Din cate am verificat eu platesc pentru livrare la domiciliu. Nu imi livrati nimic gratis, din bunatatea inimii voastre. Am platit. Asa ca ma astept sa imi aduca coletul de nici 2 kg, la usa, nu sa ma plimb eu dupa el.

Nu e prima data cand se intampla. Servicii de 2 lei, nici atat.
Tech Recorder
Tech Recorder2 ani în urmă
Intotdeauna au fost rapizi cand vine vorba de serviciile easybox.
Nume Nume
Nume Nume2 ani în urmă
Eu personal nu am avut nici o problemă cu ei, coletele au ajuns repede, curierul a fost drăguț si respectuos.
Pentru cei care dau 1 stea, curierul se comporta cu voi la fel cum va comportati si voi cu el, daca voi sunteti nesimțiți nu va așteptați ca omul sa va pupe in c** ca sunteti voi cineva!
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Vai de ei. De 3 zile astept un amarat de colet undeva langa Vaslui si nu-s in stare sa-l livreze. Daca te suna si ai ghionul sa vorbesti la telefon in momentul ala, la revedere, nu te mai suna a 2 a oara. Se intorc cu produsul la depozit :))). Acum incep sa inteleg de ce Vasluiul este asa sarac.
Locații recomandate