/Valcea/Inchiriere de masini

Antares Transport

Strada George Coșbuc nr. 4, Râmnicu Vâlcea 240533, România

Antares Transport
Inchiriere de masini
3.9
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39W8+W6 Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 730 333
antares-transport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Floriana Boghez
Floriana Boghez2 ani în urmă
Respecta timpii de calatorie, dar circula cu autocarele neincalzite in luna decembrie.
Vali Ungureanu
Vali Ungureanu2 ani în urmă
In secolul 21 nu sunteți în stare să afișați programul autobuzelor! Penibil la fel ca serviciile voastre! Autobuzele pleacă intodeauna mai devreme din autogara, ajung mult mai devreme in stații, ne faceți sa le pierdem!
In trafic cu Lucian
In trafic cu Lucian2 ani în urmă
Mizerie in autogara, toaleta mizerabila si cu plata, iar toaleta se inchide la ora 7 seara. Printre autobuzele alea noi mai baga seara cate un harb care pute a canal, aerul conditionat nu functioneaza, geamurile sunt dintr-o bucata si nu se pot deschide, iar trapa abia se crapa. Sunt si autobuze noi in care nu functioneaza aerul conditionat, va dati seama la 30-40 de grade afara si autobuzul plin ce aer este inauntru. 7 lei bilet ptr conditiile astea??? S-a stricat autobuzul de ora 19 intr-o seara. I-a lasat pe oameni la prima statie distanta de autogara si surpriza: toti oamenii au fost luati de autobuzul de ora 8. Am stat toti ca pestii in conserva ca sa ajugem acasa in loc sa fii plecat alt autobuz cu oamenii lasati de autobuzul care s-a stricat! Ptr ce plm platim atatia bani? Asta e o mare bataie de joc!
Lucian Marian Bolovan
Lucian Marian Bolovan2 ani în urmă
Fara aer conditionat. Pret mare ptr conditiile create. Curse rare si care nu se incadreaza in timp. Cand se schimba programul nu exista informare in statie de exemplu o pancarta cu programul curselor. S-a terminat scoala si gata cursele sunt mai rare, iar noi care mergem la munca ce facem? Si fiind curse rare autobuzele sunt mereu pline! O bataie de joc...
Marinela petrica
Marinela petrica2 ani în urmă
Servicii de 2 lei
... Microbuzele stau sa cada, întârziere de 15 minute pe cursa Rm. Vâlcea - Cozia
Bogdan Tomescu
Bogdan Tomescu2 ani în urmă
Plecarea afișata pe site pentru inainte de prânz nu exista și am așteptat degeaba.
Andrei PÂRVAN
Andrei PÂRVAN2 ani în urmă
Terifiant!

Astazi am plecat la 8:55 din Ramnicu Valcea spre Bucuresti cu vehiculul ce avea numarul de inmatriculare CJ 16 YIB (daca am retinut bine). Poate fi constatat pe camera de la bord cum la 15 minute de la plecare am instiintat conducatorul vehiculului ca radiatoarele distribuie caldura.

Caldura, oameni buni. La 30 de grade Celsius afaram radiatoarele dadeau caldura” Si au facut asta pana la Bucuresti, astfel incat cred ca erau 40 de grade la interior.

In secolul 21, am ajuns la destinatie uzi de transpiratie si cu ziua facuta praf. Am dubii ca prezinta interes pentru dvs. , insa am semnalat si telefonic situatia, o voi face si la ANPC in seara asta sau maine. Iar eu am facut plata cu cardul, un gest de normalitate ar fi rambursarea contavalorii calatoriei, experienta de nerecomandat nici celor mai aprigi dusmani.
Pendusiteodora10@gmail.com Alexandra Teodora
[email protected] Alexandra Teodora2 ani în urmă
Mizerie multă pe scaunele extrem de incomode (de la resturi de mâncare pana la vomă), ignoranță multa. Oamenii nu poarta masca de protecție, însă nici dl. sofer nu e mai presus, nici dansul nu se obosește sa o poarte. Nu voi mai circula niciodată cu aceasta firma de transport în comun.
Locații recomandate