/Valcea/Inchiriere de masini

AD Garage Auto Test/Rosan

Str. Topolog 22, Ramnicu Valcea, Valcea, Pasaj Matei Basarab, Valcea 240160, România

AD Garage Auto Test/Rosan
Inchiriere de masini
4.3
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
497G+63 Râmnicu Vâlcea, România
+40 757 050 392
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Curiman
Ionut Curiman2 ani în urmă
Team foarte profesional si bine organizat, am lasat passat-ul meu pe mana lor pentru inlocuire placute si discuri frontale. Multumesc mult domnului consilier care a reusit sa imi programeze reparatia in cel mai scurt timp posibil!
Daniel Google.
Daniel Google.2 ani în urmă
Un service auto profesionist , face parte din reteaua AD garage . Preturi foarte rezonabile . O alegere excelenta pt Rm Valcea . Au si statie itp . Respecta programarea si termenele de executie . Felicitari 🙂
Veneto Travel Agency
Veneto Travel Agency3 ani în urmă
Profesioniști! Întotdeauna am fost tratat cu educație și respect ! Servicii de calitate
Andrei Codreanu
Andrei Codreanu4 ani în urmă
Un service foarte bun cu o echipă de mecanici profesioniști. Recomand cu căldură.
Laur Montza
Laur Montza2 ani în urmă
Service auto de doi bani,am fost la ei acum un an jumate sa repare o conducta de frana (sparta) ,le-am spus care e problema dinainte de a baga masina la ei ,au spus ca se rezolva iar cand au bagat masina pe elevator au spus ca ei nu fac asa ceva si mi-au cerut aiurea 30 lei pentru consultatie .Am plecat cu masina cum am venit.Ps. A reparat-o bunicul meu de 77 de ani (conducta cupru si aparat de obercuire si nu am probleme nici azi cu ea.Hazna de service auto.
THE SPORTS Media
THE SPORTS Media2 ani în urmă
Nu recomand, prestatia mecanicilor de acolo este foarte slaba, nu au experienta necesara , fara respect fata de client dar si fata de inginerul de acolo. M-am dus acolo cu o problema destul de simpla si am plecat cu 10 probleme mult mai complicate. Evitati !
Adrian Stefanita Geaburu
Adrian Stefanita Geaburu2 ani în urmă
Nu recomand, m-au mințit spunându-mi că etrieri pe spate sunt blocați, costul ar fi fost în jur de 350€, am dus mașina la un mecanic de încredere iar costul a fost de 20 €, pentru schimbul plăcuțelor, etrierii ne fiind blocați
Cacoveanu Gorita
Cacoveanu Gorita2 ani în urmă
O experienta placuta , desi am fost pt. prima data oamenii au raspuns imediat solicitarii mele , au terminat rapid treaba iar eu am plecat multumit si de pret si de promtitudine . - tineti-o tot asa !!
Locații recomandate