/Timis/Inchiriere de masini

Autonom

Calea Dorobanților 86, Timișoara 307200, România

Autonom
Inchiriere de masini
4.8
241 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q798+F8 Timișoara, România
+40 749 033 322
autonom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona S
Ramona S2 ani în urmă
O companie foarte profiesionista si cu customer service excellent.
Am avut o problema cu returul masinii la aeroportul Otopeni din cauza unei mici neintelegeri. Am fost sfatuita sa contactez biroul de la sosiri pentru retur, dar cand am ajuns acolo am aflat ca trebui sa lasam masina in zona de plecari - bineinteles ca nu erau indicatoare de rental return cum intri in zona aeroportului sau sunt "ascunse". Acaseta a complicat situatia deoarece aveam mutle bagaje si eram un pic in intarziere. Florin (din cate imi amintesc este numele domnului), de la bioul Autonom a rezolvat problema rapid, si cu multa rabdare. Ne-a insotit pana in fata aeroportului cu masina incarcata si a organisat inspectia.
Recomand acasta comanie cu mutla caldura.
Beatrice Puican
Beatrice Puican2 ani în urmă
Serioși și flexibili. Mașini noi foarte bine întreținute, tarife de închiriere reale raport calitate/preț!
Powrcz
Powrcz4 ani în urmă
Eu nu am închiriat o mașină de la Autonom și nu pot să comentez despre acest serviciu. Însă am rezervat un taxi, prin Booking, să mă aștepte pe 25 decembrie la ora 00:35 pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Am primit prin SMS o confirmare. Când am sosit, șoferul (Codruț Danc, după mesajul pe care l-am primit) m-a întâmpinat în sala de așteptare și am intrat în mașină. El a pornit motorul și a început să conducă, dar când a ajuns la ieșirea parcajului, a observat că o mașină era parcată în fața barierei, astfel încât nu puteam să ieșim. Mi-a zis că nu e o altă ieșire și a plecat. Am presupus că s-a dus să caute șoferul vehiculului parcat ilegal, sau să cheme poliția să sesizeze mașina. Însă după zece minute, domnul care blocase ieșirea a venit și s-a dus cu mașina sa, eliberând drumul. Șoferul meu, la rândul său, nu s-a întors. L-am sunat de două ori și m-a asigurat că vine. M-am gândit că poate s-a dus la poliția și că nu poate să se întoarce imediat. Am așteptat mai mult de o oră singur în parcaj. Nu mâncasem, nu fusesem la baie, nu dormisem, și era noaptea târziu, dar șoferul m-a părăsit. Când a revenit, era într-o altă mașină și însoțea un alt domn. Mi-a zis ceva foarte vag, că are o "rezervare" și că a trebuit să rezolve multe chestii cu acel domn. Nu am înțeles ce e treaba, dar m-a pus să aștept în mașina nouă. Credeam că vom purcede, dar el a intrat cu domnul în prima mașină. S-au așezat amândoi înainte și au început să vorbească. Apoi să uitau la portbagaj. Șoferul a dispărut între clădiri câteva secunde și apoi a revenit să mai vorbească cu domnul. Eram zăpăcit, nu aveam nicio idee ce se întâmplă. Nu mai am răbdat, și i-am cerut șoferului să-mi dea înapoi valiza ca să caut alt taxi. A refuzat, vrând să negocieze cu mine, așa că am luat valiza singur și am plecat. Își cerea scuze și zicea că are mai multe sarcini, că e singur și că nu poate să se ocupe de toți în același timp, dar aceia nu e o scuză admisibilă. Eu am rezervat un taxi prin Booking cu mult timp în urmă și mă așteptam să primesc serviciul pentru care plătisem. Dacă autonom nu are destui angajați, nu trebuie să ofere servici pe care nu le poate realiza. După câteva apeluri telefonice la Booking, am aflat că șoferul meu nu e doar taximetrist ci că mai închiriază și mașini (rent-a-car).Bănuiesc că domnul cu el era un client care voia să închirieze o mașină și ca șoferului i s-a părut potrivit să mă lase să aștept o oră și 10-20 minute până el se ocupă de alt client. Poate credea că nu merit să fiu luat în serios pentru că nu sunt Român și nu știu cum să obiect. A fost o situație scandaloasă. Am scris o reclamație la Booking și au lansat o investigație. În sfârșit am ajuns la hotel cu un taxi care aștepta la aeroport, dintro altă companie. M-a condus doar zece minute și nu a fost nicio problemă. Așteptam o oră și 10-20 minute până șoferul să catadicsească să mă ducă la hotel pe când puteam să intru in acel taxi de la aeroport direct, și pentru un preț mai scăzut.

Mesajul pe care l-am primit:
Not long now, Martin! Your driver, Codrut Danc, will be ready to pick up you up at 00:35. Got a problem? Give Codrut Danc a call on +XXX. Reference: 49416654.

Martin Trpovski
Catalin Chivu
Catalin Chivu4 ani în urmă
Servicii excelente, foarte prompti, de ajutor!
Masina a fost curata, cu plinul facut, totul absolut ireprosabil.
Am primit si un upgrade la o clasa superioara, fara vreun cost aditional :)
Suma deblocata pe card s-a efectuat in mai putin de 24 de ore, totul absolut impecabil.
Recomand!
Alin Bogdan
Alin Bogdan5 ani în urmă
Personal amabil si profesionist, servicii de calitate, masini din anul 2017+, la preturi bune. Preluare-predare masina... practic fara efort. Un simplu telefon pentru oferta si rezervare, cu plata la sediul firmei, in momentul preluarii masinii.
@Autonom Timisoara: Am inchiriat multe masini de la voi si ma simt la fel de multumit de fiecare data. Va multumesc pentru asta si va recomand tuturor, cu caldura. Keep it up!
Dumitru Antonia
Dumitru Antonia2 ani în urmă
Foarte multumiti de servicii si de comunicarea excelenta! A fost prima data cand am apelat la acest tip de serviciu si ne bucuram extrem mult pentru ca am ales Autonom. Este o firma de incredere si profesionalismul de care da dovada personalul este la cote mari! Recomand tuturor cu toata increderea.
DanT TUDOR
DanT TUDOR2 ani în urmă
Am inchiriat de multe ori masini de la Autonom. De fiecare data echipa a răspuns pozitiv solicitarilor mele si tot procesul a decurs bine. Recent am inchiriat un Audi Q5 intr-o stare perfecta.
Recomand serviciile lor.
Irina Margareta Nistor
Irina Margareta Nistor2 ani în urmă
Un conducator auto ca-n filme, extrem de politicos si de rabdator! De-abia astept sa mai mergem intr-o cursa! De la Campia Turzii la Timisoara a fost rapid si frumos! Succes in continuare!
Locații recomandate