/Timis/Inchiriere de masini

Tudo Taxi

Calea Șagului 100, Timișoara, România

Tudo Taxi
Inchiriere de masini
3.3
328 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6F2+J6 Timișoara, România
+40 256 945
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nataly-Natasha Grubelic
Nataly-Natasha Grubelic2 ani în urmă
Asa de neplacute Doamne sunt astazi acolo ca eu nici numai vreau se Mai dau comanda la ei. Asa pierdeti clienti uitat va cum se au vorbit cu clienti care au sunat la voi daca s-ar puteam se va dau nici o Stella AR fii Asa din pachate musei macar una se va dau. Sunt nesimtite si obrazniche.
T rex
T rex2 ani în urmă
Șoferi care nu cunosc orașul.
TM 82 RMO m-a plimbat prin oraș in ideea in care i-am zis ca nu e ruta corecta.
Mai bine iei tranvaiul.
Nu recomand
Cecilia Nanora
Cecilia Nanora2 ani în urmă
Nici o stea nu merita aceasta firma,personalul cel mai josnic,de fiecare data cand sunt in situatia de a apela la serviciile acestora,Nu isi respecta conventiile cu firmele.Dispecerele de o incompetenta exagerata!
Dante SeVen
Dante SeVen2 ani în urmă
Mai cizelati-va operatorii, am nimerit o doamna neserioasa la telefon.
Anca Bratan
Anca Bratan2 ani în urmă
Dezamagire totala...4 masini m-au refuzat pe motiv ca sunt cu caruciorul cu bebe ca unu nu are loc in portbagaj,si restul se uitau la carucior si ca nu sunt liberi dar pe alti clienti iau luat cu bagaje(tin sa precizez ca,cadrul carutului se pliaza mic)rusine sa va fie
Diana Ursoi
Diana Ursoi2 ani în urmă
Șoferul a fost de o impertinență ieșită din comun, un limbaj și comportament de mahala și o atitudine de parcă mă ducea la destinație pe gratis. Nu recomand.
Tudor Apostol
Tudor Apostol2 ani în urmă
Am avut o cursă din dacia pînă pe ulpia traiana si a fost nasoală masina era pe roșu la carburant si i sa oprit motorul de cel putin 10 ori. Bani a stiut sa ceara la finalul cursei dar scuze pentru atîtea porniri nu . Cred ca se taxează si pornirile.
Cristinel Nedelcu
Cristinel Nedelcu2 ani în urmă
Buna ziua.. haide-ti sa ii dam o lectie acestui sofer si o interdictie sa isi mai spele masina la vreo spalatorie in TM. Cauza: lipsa de respect.. erau 5 masini care asteptau o boxa libera azi in jurul orei 15:45 la spalatoria cu fise din Str. Conac de langa Fropin in Dumbravita si el se baga in fata ca e mai “destept si stie cum merg lucrurile”. Halal sofer. Si mai bine, evitati sa luati acest taxi.. exista multe alte variante. Cu respect, un sofer normal cu bun simt si cu cei 7 ani de acasa.
Locații recomandate