/Sibiu/Inchiriere de masini

Sixt Rent a Car - Sibiu Airport

Șoseaua Alba Iulia 73, Sibiu 550052, România

Sixt Rent a Car - Sibiu Airport
Inchiriere de masini
3.9
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q3QV+MP Sibiu, România
+40 755 126 988
sixt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin Lazu
Dorin Lazu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut o mașină de închiriat pentru două săptămâni de la, Sixt Rent a Car Sibiu. Am avut o experiență foarte bună și atitudinea s-a schimbat în mai bine, sau aș spune chiar și mai bine, de la ultima mea chirie de acolo, acum trei ani. Mulțumesc lui Sebastian, care m-a ajutat la birou. Profesional, rapid și transparent în procesul de închiriere.

(Original)
I had a rental car for two weeks from, Sixt Rent a Car Sibiu. I had a very good experience and the attitude has been changed in better, or I would say even the best, since my last rent over there three years ago. Thanks to Sebastian, who helped me at the desk. Professional, fast and transparent on the rental process.
Flavius Matis
Flavius Matis2 ani în urmă
Faci rezervare pentru masina, nu scrie nicaieri ca ai nevoie de card de credit in rezervare, si cand vrei sa ridici masina nu se poate fara card de credit.
Jens Middendorf
Jens Middendorf2 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciu bun! A sosit, explicatii rapide, dragute si necomplicate.

(Original)
Guter Service! Angekommen, schnelle Erklärungen, nett und unkompliziert.
Gareth Jones
Gareth Jones2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență grozavă de închiriere a unei mașini aici pentru 5 zile. Procesul de ridicare a fost nedureros, mici zgârieturi/urme de pe mașină au fost verificate și notate și apoi am terminat în mai puțin de 15 minute. Mașina era un VW Passat drăguț în stare foarte bună și a condus bine. Predarea a fost la fel de nedureroasă și rapidă.

(Original)
Great experience renting a car here for 5 days. The pickup process was painless, small scuffs / marks on the car were all checked and noted and then we were done in less than 15 minutes. The car was a nice VW Passat in really good condition and it drove well. Drop off was equally painless and quick.
Johannes Hoof
Johannes Hoof5 ani în urmă
(Tradus de Google) Parc frumos, fără complicații, chiar în fața ușii.

(Original)
Nett, unkompliziert, parken gleich vor der Tür.
Jose Cabral
Jose Cabral6 ani în urmă
(Tradus de Google) Rezervăm o mașină pentru a călători în străinătate, marcăm opțiunea pe site-ul web și aceasta a apărut în rezervarea noastră în secțiunea Observații. Când am ajuns, nu aveau nicio mașină pentru a călători în străinătate. Când i-am spus angajatului și i-am arătat rezervarea, am spus că colegul său a completat formularul și, în mod normal, nimeni nu se uită la opțiunea Remark. Când i-am spus că nu a fost vina noastră, el a răspuns că nici nu a fost vina lui (de fapt?). Nu a încercat să rezolve problema și ne-a spus să ne întoarcem mâine pentru o mașină nouă care să poată călători în străinătate. De când călătoream, a trebuit să ne întoarcem la Sibiu 500 km, să petrecem benzină și timp, pentru a alege mașina nouă. Am scris un e-mail către Sixt explorând situația și nu am primit niciun răspuns.

Nu închiriați o mașină aici. Poate a fost doar o problemă cu călătoria în străinătate, dar problema este că, chiar și atunci când este vina lor, nu te ajută.

(Original)
We book a car to travel abroad, we mark the option on the website, and it appeared on our reservation under the Remarks section. When we arrived, they didn't have any car to travel abroad. When we told the employee and showed him the reservation, we said his colleague filled the form, and normally no one looks at the Remark option. When we told him that wasn't our fault, he replied that wasn't his fault either (really?). He didn't try to fix the problem, and told us to come back tomorrow for a new car that was able to travel abroad. Since we were travelling, we had to go back to Sibiu 500km, spend gas and time, to pick the new car. We wrote an email to Sixt explaning the situation, and didn't get any answer.

Don't rent a car here. Maybe it was just a problem with traveling abroad, but the problem is that even when is their fault they don't help you.
Claus Sievers
Claus Sievers6 ani în urmă
JOSE MARIA TALARN BRICH
JOSE MARIA TALARN BRICH2 ani în urmă
(Tradus de Google) Biroul Sixt foarte bine gestionat.
Personal profesionist, atent și decisiv cu clientul.
Flota de mașini este destul de nouă și sunt foarte bine îngrijite.

(Original)
Oficina de Sixt muy bien gestionada.
Personal profesional, atento y resolutivo con el cliente.
La flota de coches es bastante nueva y los tienen muy bien cuidados.
Locații recomandate