/Prahova/Inchiriere de masini

Service Clima Auto

Strada Pielari nr. 13, Ploiești 100437, România

Service Clima Auto
Inchiriere de masini
3.9
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RQ+V5 Ploiești, România
+40 734 342 324
freon-auto-ploiesti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Paun
Ciprian Paun2 ani în urmă
Acest "service" ar trebui inchis urgent de ANPC deoarece isi bate joc de clienti. Serviciile sunt jalnice, angajatii sunt tineri si lipsiti de experienta. Nu ofera bon fiscal sau garantie pt ce "'presteaza"....ca de reparat nu este vorba aici...decat de inselatorie. Ei nu diagnosticheaza problema climatizarii...ei stiu decat sa incarce cu freon pe care il poti pierde in cateva ore sau zile...te taxeaza 160 RON pt freon si 60 RON substanta de contrast...ghici ce....clima nu functioneaza....aer conditionat de vremea de afara cu geamul deschis....nu va apropiati de acesti impostori....niste hoti la drumul mare....Str Pielari, nr 11, Ploiesti....
Mircea voda
Mircea voda2 ani în urmă
Oameni preocupați de rezolvarea problemelor clientului. Se poate și mai bine, mai ales în asigurarea unui spațiu de așteptare.
Nelly Irimia
Nelly Irimia2 ani în urmă
Bine primiți, am fost serviți imediat și ni s-au explicat problemele apărute și totodată cum le putem rezolva.
Luciano
Luciano2 ani în urmă
Nu ofera deviz pentru ceea ce ti-a facut la.masina cantitatea de freon ,de ulei introdusa etc. Nu detine tester in caz de probleme la instalatie,Nu repara instalatia decat incarca si atat risti sa dai bani degeaba ,recomand service specializat care si repara daca nu platesti iar reincarcarea instalatie !!
Ionut Otelea
Ionut Otelea2 ani în urmă
Foarte slabi ,feriți-vă de ei ,sunt jepcari, m-am dus știind ca pierde freon și le-am spus sa nu îmi bage doar sa verifice dacă merge compresorul și doua vorbe și un tester și imi cere 320 de lei ... spunând ca mi-a băgat și freon și subst contrast niște jepcari obosiți.DE EVITAT !!!
Mihai Victor Bucur
Mihai Victor Bucur2 ani în urmă
Experienta plăcută. Mi au răspuns la prima ora la mesaj, au fost transparenți cu tarifele, foarte flexibili cu programările, dl Popa mi a explicat în detaliu procedura și mi a cerut aprobarea pt fiecare pas,nu pare genul sa te taxeze cu cât mai multe proceduri... Desigur ca mai rămâne ca timpul sa își spună cuvântul despre calitate ... Dar pana atunci 5 stele
Zona
Zona2 ani în urmă
O teapa curata! Mi-a pus aparatul de freon si cica mi-a completat freon (fara chitanta din aparat) = Cost 160 lei (fara bon). Il suna pe unu sa vina cu tester, ala nu stiu unde era, vine altul pune un alt tester, asta zice ca nu se conecteaza (nici nu stia sa umble pe el).
Tot trageau de mine ca trebuie data bara jos, ca o repara nu stiu ce nene si tot asa. Bai fratilor, astia sunt carpaci si nu inteleg cum de am avut ideea de a merge la ei.
Am fost apoi la service si toata reparatia m-a costat 50 lei + inca 100 g freon pentru ce teparul nostru de la Clima Auto nu a bagat toata cantitatea de freon.
Va recomand sa nu mergeti aici. Mergeti la un service unde sunt profesionisti, aveti si garantie si bon fiscal.
GABYS Alx
GABYS Alx2 ani în urmă
Mi au verificat instalatia. Spunand ca este ok am decis sa incarc cu freon(160 lei, fara bon). dupa 3 zile mi am intors la ei si imi pierduse tot freon, explicatia lor fiind ca am nevoie de doua oringuri. Am revenit doua zi dupa oringuri si mi au cerut 50 de lei pe ele( cred ca mai mult de 5 lei nu sunt, din nou fara bon)
Atentie nu baga substanta de contrast, doar daca plateati extra 80 lei.
Locații recomandate