/Olt/Inchiriere de masini

Rent a Car Sibiu WLC

Rent a Car Sibiu WLC
Inchiriere de masini
4.9
37 recenzii
8 comentarii
+40 762 135 800
wlc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
SIMONA HAMPU
SIMONA HAMPU2 ani în urmă
Este pentru prima data cand am inchiriat masina de la Compania WLC si am fost multumita de serviciile oferite .
Recomand cu incredere WLC.
Rob Dragan
Rob Dragan2 ani în urmă
Rezervatie pentru luni la ora 11 anulata duminica la ora 13, fara nici o solutie de schimb.Nu se numeste seriozitate. Tipic romanesc.
Lupp Flavia
Lupp Flavia2 ani în urmă
Am avut o experiență f buna de la început și până la sfârșit. Andrei a fost de mare ajutor, mereu la dispoziția noastră, punctual și amabil. Recomandam tuturor!
Claudia Kunz
Claudia Kunz2 ani în urmă
Am apelat la serviciile WLC pe ,,ultima sută de metri, s-ar spune. Chiar si asa am obținut imediat o masina la un pret convenabila după o scurtă convorbire cu unul dintre colaboratori. Am fost așteptată la aeroport, chiar la o ora târzie( sau prea matinală la momentul decolării).Mulțumesc Andrei!🙂 Nu a fost nici o problemă si nici costuri suplimentare nu au fost. Am fost mulțumită si stiu ca voi apela de fiecare dată la WLC, atât eu cat si cunoștințele mele.
Mulțumesc!
Virginia Dinu
Virginia Dinu3 ani în urmă
Personal amabil si foarte puntual, am ramas profund impresonat cum m-au asteptat cu masina dezinfectata (curata ) agentul purta masca si manusi, am intrat foarte putin in contact totul a descurs in maxim 10 min deoarece am optat pentru asigurare complecta fara garantie.
recomand cu incredere nota 10 !!!
Istvan Akacsos
Istvan Akacsos4 ani în urmă
Am fost foarte multumit atat de autoturismul inchiriat cat si de persoanele de contact. Autoturisme noi, curate si in stare excelenta. La sosire in aeroport m-a asteptat agentul cu contractul pregatit, astfel predarea masinii a decurs repede, recomand tuturor, cei care vor sa inchirieze o masina. Profesionalism si punctualitate.
Carauleanu daniel
Carauleanu daniel4 ani în urmă
Nota 10 încă o experienta plăcută în domeniul închirierilor auto pentru prima data când am aterizat la Sibiu, mașini noi și curate personal foarte amabil și tot dimpul la dispoziția noastră indiferent de ora. O sa va recomand cu placere or decâte ori am ocazia mi-ați dat dovada ca și pe București ca sunteți adevărat profesioniști.
Radu raduhampu
Radu raduhampu2 ani în urmă
Procesul de închiriere este ușor și simplu
Recomand cu încredere WLC
Locații recomandate