/Mures/Inchiriere de masini

Rent a Car Sighisoara - Închirieri Auto Sighișoara - Mașini de închiriat Sighișoara

Strada Octavian Goga, Piața Octavian Goga 6b, Sighișoara 545400, România

Rent a Car Sighisoara - Închirieri Auto Sighișoara - Mașini de închiriat Sighișoara
Inchiriere de masini
4.9
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6Q9V+JP Sighișoara, România
+40 744 759 433
rent-a-car-sighisoara.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Brennan Walter
Brennan Walter2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut o experiență fantastică închirierea unei mașini aici. Am închiriat o Dacia Logan pentru două zile pentru 40 €. Procesul de check-out a fost simplu, iar mașina a fost gata și curată. Nu a fost cel mai nou vehicul, dar a fost perfect pentru a zbura în jurul autostrăzilor nebunești românești. Am condus în toată Transilvania și nu am avut probleme. Proprietarii s-au întors târziu pentru a returna mașina pe care am coordonat-o prin sms. M-am gândit că ar fi ca niște întoarceri târzii noaptea în care doar arunci cheia în cutie, dar ambii proprietari au venit să mă întâlnească și să îți ramburseze depozitul de 200 € la 2100.

Per total, o experiență fantastică și o mașină bună în stare mecanică bună. Vă recomandăm cu tărie dacă aveți nevoie de o mașină pentru câteva zile în Sighișoara.

(Original)
We had a fantastic experience renting a car here. We rented a Dacia Logan for two days for 40€. The check out process was straightforward and the car was ready and clean. It wasn't the newest vehicle, but it was perfect for zipping around the crazy Romanian highways. We drove all over Transylvania and had no issues. The owners returned late to return the car which we coordinated by sms. I thought it would be like some late night returns where you just drop the key in the box, but both owners came to meet me and refund the 200€ deposit at 2100.

Overall, a fantastic experience and a good car in good mechanical condition. Highly recommend if you need a car for a few days in Sighisoara.
Dan Ianosi Moldovan
Dan Ianosi Moldovan4 ani în urmă
Rent a Car Sighisoara-locatie
Eysteinn Sigurdarson
Eysteinn Sigurdarson4 ani în urmă
(Tradus de Google) A închiriat o mașină timp de 3 zile. Preț foarte corect. Acestea sunt oameni frumoși, de ajutor, care parcurg kilometrul suplimentar pentru a vă oferi cel mai bun serviciu! 5 stele! Mulțumesc.

(Original)
Rented a car for 3 days. Very fair price. These are nice, helpful people who go the extra mile to give you the best service! 5 stars! Thank you.
Rienert Vandewalle
Rienert Vandewalle4 ani în urmă
(Tradus de Google) A închiriat o mașină pentru o zi aici. Mașină bună și curată la un preț onest. Oameni foarte prietenoși. Cu siguranță recomand acest loc.

(Original)
Rented a car for a day here. Good and clean car at an honest price. Very friendly people. I certainly recommend this place.
Paul Tudor
Paul Tudor5 ani în urmă
Firma ok.
Flaviu Barsan
Flaviu Barsan5 ani în urmă
Acceptabil
Daniel-Alexandru Dumitru
Daniel-Alexandru Dumitru7 ani în urmă
Recomand! Servicii de calitate!
Bia C
Bia C8 ani în urmă
Inchirieri autoturisme
Locații recomandate