/Mures/Inchiriere de masini

Autorulote Transilvania SRL

Strada Alexandru Vlahuță nr.12A, Târgu Mureș 540112, România

Autorulote Transilvania SRL
Inchiriere de masini
4.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH38+VP Târgu Mureș, România
+40 736 508 000
socool.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dinu Oltean
Dinu Oltean2 ani în urmă
După hoteluri, pensiuni sau vile în fiecare concediu anul acesta am decis să închiriem o autorulotă. "O să conduc toată ziua, iar seara ne oprim, încingem un foc, prăjim ceva, iau chitara și ne relaxam la un pahar de vin sub cerul plin de stele" mi-am zis.
Am început căutările unei autorulote și m-am oprit la socool.ro Autorulote Transilvania, decizie pentru care aveam sa ma felicit mai tarziu. Primul contact cu proprietarul a fost unul plăcut deoarece mi-a predat autorulota cu multe ore înainte de data stabilita și astfel am avut timp berechet sa ne pregătim de drum. Înainte de predare mi-a făcut o prezentare minuțioase și un instructaj scurt dar util necesar utilizării autorulotei. Autorulota este foarte bine structurata iar inăuntru gasesti tot confortul unei cazări de 5 stele comprimat într-un spațiu mic. Bucătărie, frigider imens, paturi royale, baie cu un duș generos, dulapuri etc. Mașina lungă de 7 metri se conduce mai ușor decât m-am așteptat. Primele curbe de 90 de grade sunt singurele lucruri noi pe care a trebuit sa le invat față de ce știam. Trebuie luate puțin mai larg, atât. După o ora de condus totul pare simplu.
Am bătut drumurile României și am ajuns peste tot pe unde ne-am propus: litoralul Marii Negre, Delta Dunării și la munte.
De fapt, marele câștig al vacanței cu autorulota este accesul la oameni și la locuri altfel inaccesibile. E un pas indraznet în afara sabloanelor. E plăcută și surprinzătoare pentru ca ești mai aproape de natura, de oameni si simți totul mai pe bune, mai real. Iar dacă obosești sa conduci, dacă ți se face somn si nu găsești un camping în apropiere, te duci într-o parcare ori pe marginea drumului întinzi masa, scoți scaunele și sărbătorești o zi de naștere asa cum am făcut noi.
Vacanta cu autorulota e acel "altceva" e o experienta pe care trebuie sa o încerci cel puțin o data, e acel concediu pe care cu siguranță nu-l vei uita niciodată deoarece are "sarea și piperul" pe care nu le găsești în alta parte.
Iar despre proprietari, Radu și Adela, doar cuvinte de lauda. De fiecare data când i-am sunat cu diverse intrebari(și nu au fost puține) mi-au răspuns cu bunăvoința, au avut răbdare și m-au ajutat cu toate informatiile de care aveam nevoie. Concluzie: SoCool to Travel!
Ede Nagy
Ede Nagy2 ani în urmă
Am închiriat autorulota pentru 10 zile. Era prima noastră ieșire cu o rulotă. Cred că fiecare persoană înainte de prima călătorie cu rulota este foarte stresată.
Dar, de la primul contact cu autorulota, gândurile noastre au dispărut. De la Radu, proprietarul autorulotei, am primit instructajul detaliat despre toate funcțiile și dotările “căsuței”. Nu am crezut că are toate funcțiile unei case familiale.
In cele 10 zile am vizitat 5 locuri de campare din Croația:
1. Camp Zagreb (recomand pentru înnoptat sau ședere scurtă, sau pt cei care vor să viziteze Zagreb)
2. Camp Solaris Beach Sibenik (cel mai scump dar cel mai dotat, Aquapark, mini-golf, restaurante, piscine, magazine).
3. Camp Stobrec Split
4. Camp Riviera Makarska (peisaje, plaje, jacht-uri, restaurante, zone de vizitat, etc. )
5. Camp Omisalj (camp si restaurant premium de 5 stele, cel mai bun loc de campare din Croația in 2020 si 2021. Foarte bun, dar in același timp se solicită să se respecte toate regurile. Era ideal pentru răsfăț la sfârșitul excursiei)
A fost o experiență de neuitat. Copii s-au distrat de minune tot drumul. 3000km in 10 zile.
Recomand Autorulote Transilvania la toată lumea. Dacă am avut nevoie de informații, a răspuns prompt și eficient.
Tamas Papp
Tamas Papp3 ani în urmă
Era prima noastră ieșire cu familia cu o autorulota și pot recomanda. Rulota este dotata cu toate necesare. Încălzirea merge foarte bine, a fost - 2C afara noapte, dar în rulota erau 22C. Singura problema - dar rezolvata ușor - era cu curentul. Noi am fost off-grid 2 zile și nu era soare iar panoul a început sa clipească pentru ca bateria era sa se descarce. Am rezolvat prin pornirea motorului și pe urma ne-am legat la curent. Excursia de 4 zile era o experienta foarte placuta - recomand firma cu încredere.
SIMONA CEUTA
SIMONA CEUTA2 ani în urmă
Oameni care consideră că li se cuvine orice,oricând!!!Jenant!Mi-as dori ca toate rulote să vă fie închiriate de oameni ca voi!
Cosmina Panta
Cosmina Panta2 ani în urmă
Am inchiriat rulota pentru o saptamana si abia asteptam sa repetam experienta. De la preluare la retur, colaborarea cu Radu a fost ideala. Rulota este curata, complet autonoma, are tot ce e nevoie si daca se respecta recomandarile primite la preluare si cele disponibile in rulota, e garantata o experienta minunata. Recomand 4 persoane pentru idealul de confort. Sooo cool to travel cu voi! 🙏
Beniamin Suciu
Beniamin Suciu2 ani în urmă
Am avut pentru 4 zile inchiriata rulota. Am fost foarte incantati si multumiti de ea. Curateni, pregatire, dar cel mai important: accesorii. Impreuna cu noi au fost alte 2 familii, cu alte 2 rulote inchiriate. Nu exista termen de comparatie la numarul de accesorii. Te la lanterna de cap, la topor, la orice v-ar trece prin minte. Paturile foarte confortabile. Usor de utilizat. Recomand.
Trailescu Tudor
Trailescu Tudor2 ani în urmă
Este prima data cand experimentam un astfel de concediu, dar dupa primele 24 ore, putem spune ca suntem de-a dreptul fascinati! Cu siguranta o sa revenim! It’s so cool to travel!!!
Janos Varga
Janos Varga2 ani în urmă
O experienta de nota 10 (trebuie trait) , o masina superba spatioasa, economic,super curat, un personal prietenos foarte curat si miticulos, atent la toate detaliile va Multumim !!!
Locații recomandate