/Mures/Inchiriere de masini

Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș

DN15, Ungheni 547605, România

Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș
Inchiriere de masini
3.8
414 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FC8F+RC Ungheni, România
+40 265 328 259
aeroportultransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valentin Cristian Vaidos
Valentin Cristian Vaidos2 ani în urmă
Rasul curcilor !!! Te țin cu orele in coada afara la - 8 grade!!! Teste rapide la 200 lei !!! Furt cu nerușinare pe fata !! Sila scârbă și dispreț !!!
Cami Cami
Cami Cami2 ani în urmă
Suntem contactați înainte de zbor sa completam declarația online, la aeroport însă nu are nicio importanta, declarația trebuie din nou scrisa în cortul vieții de lângă aeroport deoarece ei nu au aparat care scanează codurile. Plus de asta toți cei vaccinați au nevoie de certificat covid online, dovada ca ai vaccin nu contează, ei vor certificat online. Mulți dintre angajați habar nu au, sunt puși acolo de forma, nu ne ghidează,nu ne informează, ne trimit în cort la întrebarea care este motiv, răspunsul a fost "pentru ca asa vrea DSP". În loc sa ne spună ca trebuie sa mergem în cort cei care nu aveți dovada scrisa pentru ca noi suntem săraci și nu avem aparat sa va scanam declarația online.
Levente Jancso
Levente Jancso2 ani în urmă
Toate activitățile decurg normal. Personalul este prompt și cu amabilitate. Ar fi util o legătură de autobuz între oraș și aeroport, cu orar adaptat la orarul zborurilor.
Maria Lihet
Maria Lihet2 ani în urmă
Un aeroport pe care cu siguranță îl voi evita pe viitor. Mulți oameni fără măști, distanțare socială inexistentă, aglomerație produsă de deschiderea întârziată a ghișeurilor de check-in. Serviciul de asistență specială este cel mai puțin eficient pe care l-am întâlnit. Eram in aeroport de o oră și jumătate și încă nu venise nimeni pentru a ne ajuta, deși compania aeriană fusese anunțată și la cumpărarea biletelor și telefonic. Angajata de la ghișeu nu părea să știe care este protocolul companiei in cazul in care cineva vine cu propriul dispozitiv de mers.
Sau poate am mers într-o zi nepotrivită.
Ungureanu Titel
Ungureanu Titel2 ani în urmă
Parcarea e prea mica! După ce intri,nu vezi nicăieri afișat unde trebuie plătită parcarea(cel puțin la zona de sosiri).Riști să te întorci de la barieră,pentru că nu ai platit și să cauți apoi unde oare se plătește.
Attila TattooArtist
Attila TattooArtist2 ani în urmă
Locuri de parcari insuficiente. Timp de asteptare la pasageri foarte lunga avand in vedere ca este un aeroport mic.
Elena-Maria Timofte
Elena-Maria Timofte2 ani în urmă
Haotic, am stat 1h la rand afara in soare, apoi m.am dus direct la plecari, nimeni nu mi.a spus si nici pe site nu scrie, ca TREBUIE sa mergi la check in, chiar daca n.ai bagaje pentru cala, deoarece acolo iti vor verifica toate actele😎o ora cat am stat la rand, nimeni nu ne.a indrumat😅 asa ca, majoritatea oamenilor au stat afara la rand apoi la plecari, apoi au fost trimisi la check in apoi la plecari dinou, bineinteles plecam cu intarziere👎
Ilie Olar
Ilie Olar6 ani în urmă
Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș este situat în localitatea Vidrasău, aparținând de orașul Unghieni, județul Mureș. Acest aeroport în cursul anului 2017 a fost în reparații și nu a putut fii folosit traficul fiind dirijat către aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.
Locații recomandate