/Mehedinti/Inchiriere de masini

Hotel Apolodor

Strada 1 Decembrie 1918, nr 1, Orșova 225200, România

Hotel Apolodor
Inchiriere de masini
3.1
702 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PCH2+JH Orșova, România
+40 352 415 925
hotelapolodor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Amalia Elena Cristea
Amalia Elena Cristea2 ani în urmă
Am ales in vara, de Rusali sa mergem la Orsova. Era o zona unde vremea tinea cu noi si acesta a fost motivul. Cand am vizionat recenzile pot spune ca nu erau chiar asa rele (acum cand m-am hotarat sa las si eu) mii se par foarte clare si obiective. Ajunsi la hotel, doamna nu ne-a bagat in seama deloc. Da, inteleg erau persoane care voiau o camera, dar totusi putea sa ne zica ceva. Ne-a dat o camera la parter, langa restaurant, ceea ce a fost groaznic. Nu sunt genul care sa ma trezesc dimineata devreme si deupa ce isi incepeau programul sau chiar noaptea cand eu dormeam, tranteau usa din restaurant catre hotel de se misca patul. In plus, pe balcon cand am ajuns am avut supriza de a vedea plin de paienjeni. Efectiv plin..pe scaune, sub scaune, la masa, toata balustrada. Incercam initial sa ma gasesc ca e de la apa, dar dupa doua zile in care eu i-am curatat, surpriza au cam disparut. Sunt total dezamagita si nu ma mai intorc!
Victor _y
Victor _y2 ani în urmă
Sa nu vă opriți să mâncați in acest loc!
Regret că am mâncat acolo!
Nu merită nici măcar o stea.
Preturi mai mari ca la Paris și până la urmă dacă accepți să plătești meniul sa nu te gândești că plătești pentru o masa buna și o priveliște frumoasă. Mâncarea primită îți strică tot sejurul.
Constantin
Constantin2 ani în urmă
O singura stea doar pentru locatie si din bun simt!
Nu suntem super pretentiosi, ne-am dorit sa avem unde dormi o seara decent in curatenie, din pacate singura vina este a noastra. Nu am citit recenziile, si faptul ca am ajuns la ora 9 seara ne-a costrans sa ramanem.(Am regretat ca nu am dormit in masina).
Pe langa faptul ca doamna de la receptie ne-a stresat cu telefoanele “cand veniti, ca am 10 clienti interesati de camera” noi rezervarea am facut-o prin booking si am si sunat din propria initiativa sa confirmam ca ajungem mai tarziu( asa e normal) , trecand peste asta, am ajuns la locatie , din exterior parea ok, cum am intrat, pe hol la receptie ne-a derutat(fara exagerare) un miros puternic de pește prajit, a venit doamna, am platit, ne-a dat cheia de la camera. pe hol sus era mai puternic mirosul de pește, am intrat in camera, un intepator miros de parfum deranjant (probabil a fost dat sa acopere mirosul neplacut de peste) o lumina foarte deranjanta de abia se distingeau culorile, ne-am apucat sa despachetam , intre timp la capitolul curatenie am fost scarbiti, o sa atasez si niste poze care vorbesc de la sine. NU ESTE POSIBIL sa riscam sa ne imbolnavim din lipsa igienei. am platit 198 ron pentru a avea o noapte de cosmar FARA EXAGERARE! am acoperit fetele de perna cu tricouri, la acest mod am dormit. Frigiderul nu era in functiune, cand l-am deschis mirosea groaznic sa nu mai spunem de baie.
Incercati sa evitati aceasta locatie!!
NU recomand sub nicio forma, mai bine dormiti in masina !(Cei care considera ca este exagerata recenzia mea, am cateva sute de recenzii in istoric, intrati pe fiecare in parte la userul meu sa vedeti la cate am fost atat de dezamagit).
Valerică Șulă
Valerică Șulă2 ani în urmă
NU VA LASATI PACALITI DE PRIVELISTE!!! Preturi exagerat de scumpe in comparatie cu calitatea si chiar si cantitatea mâncării. Personal necalificat. Sunt două fete ( maxim 12-13 ani fiecare ) care in primul rand nu ar trebui sa fie acolo , nu au pregătirea necesară de a lua o comanda sau a servi la masa. Conducerea daca se poate numi asa au o atitudine de "lasa ca merge si asa"
Andrei Pugna
Andrei Pugna2 ani în urmă
Sa va fereasca Dumnezeu sa mancati de la acest restaurant, preturile sunt exagerat de mari iar mancarea nu este comestibila. Am comandat o ciorba de pui a la grec si mi-a venit cu 2 bucati pierdute de pui care aratau a fi vi (nu am indraznit sa le gust) si un strat grosnde 2 degete de ulei. La felul 2 am comandat cartofi cu piept de pui, pieptul de pui era imbracat intr-un strat gros de gorgonzola si in mijloc era lipita o jumate de rosie, cartofii congelati de cea mai joasa calitate si ca sa fie serviciul complet, la sfarsit am comandat o cafea cu lapte si laptele era imbranzit.
Alin M
Alin M2 ani în urmă
Un loc murdar și foarte scump. Mâncarea este oribilă, servirea la fel. Ciorba de pește este din pește congelat, cu gust de pangasius și costă 24 de lei porția. Pâinea, ardeiul și smântâna se plătesc separat. Toaleta era foarte murdară și parțial funcțională. Un astfel de local nu cred că respectă nici măcar normele sanitare de bază și nu ar trebui să-i fie permisă funcționarea, este un pericol pentru sănătatea clienților.
Elena Stefanescu
Elena Stefanescu2 ani în urmă
Ne-am lăsat păcăliți de peisajul superb și am rămas sa servim masa la restaurantul Apolodor! Cea mai mare teapa! Am comandat paste, iar ceea ce ni s-a servit a fost cea mai mare mizerie posibila! Porții rușinos de mici, la preturi, ma repet, rușinos de mari, dar probabil știau ca nu sunt comestibile și de aceea nu s-au mai deranjat! E strigător la cer ca astfel de restaurante încă sunt deschise! Nu recomand sub nicio forma!
Daniel Pirvulescu
Daniel Pirvulescu2 ani în urmă
Pot lua cu siguranță premiul I la cea mai proasta mâncare și administrare. Le dorim faliment rapid. Administrația a jignit copii de la 1 la 4 ani.
Locații recomandate