/Maramures/Inchiriere de masini

Brent - Microbuze 8+1 si Autoutilitare / Dube de Inchiriat Cluj

Brent - Microbuze 8+1 si Autoutilitare / Dube de Inchiriat Cluj
Inchiriere de masini
5
26 recenzii
8 comentarii
+40 721 715 333
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Sandor
Bogdan Sandor4 ani în urmă
Am inchiriat un minivan de 8+1 locuri pt o excursie cu niste prieteni si am fost foarte multumit de calitatea serviciilor si de starea masinii. Recomand!
Romeo Felea
Romeo Felea4 ani în urmă
Calitatea serviciilor a celor de la Brent sunt la un alt nivel. Peste asteptari. Am inchiriat o duba de marfa pentru 2 zile si am ramas placut impresionat in ceea ce priveste caltitatea serviciilor din toate punctele de vedere. Dupa 1400 km parcursi pot spune ca a fost o placere la volanul acestei masini. Masina are aer conditionat, senzori parcare, scaun pe perna aer, bluetooth, tot ce ai nevoie pentru confort pe distante lungi . Aplelati cu incredere! Bravo pentru profesionalism si atentia la detali!!!
Dan Mihai
Dan Mihai4 ani în urmă
Am folosit in ultimele luni duba de marfa de 6 ori. De fiecare data am primit masina curata si in perfecta stare de functionare. Duba este foarte bine dotata, de la stream audio prin Bluetooth pana la senzori parcare fata/spate, am incaput cu ea in toate spatiile inguste. Raul a fost super flexibil la ridicare si predare. Apelati cu cea mai mare incredere, eu ma declar un client multumit!
Mihai Turcu
Mihai Turcu4 ani în urmă
Super experienta. Am sunat am rezervat duba de Marfa si in ziua in care ne-am inteles a venit duba in fata portii :) la fel si la predare a venit Raul dupa ea. Duba e foarte misto ai tot ce iti trebuie: aer conditionat, senzori parcare fata-spate, sistem audio cu usb sau Bluetooth si cel mai misto e scaunul pe perna mai ales la persoanele cu probleme la spate ca si mine. De abia astept urmatorul drum.
MIhai Pop
MIhai Pop4 ani în urmă
Călătoriile reprezintă modul prin care ieșim din cotidian spre relaxare si cunoaștere. Colaborarea repetată cu cei de la Brent au făcut ca toate călătoriile noastre să fie reușite. Bus-ul este grozav iar abilitatea si omenia lor este de apreciat.
Zoltan Torok
Zoltan Torok4 ani în urmă
Totul a fost asa cum am discutat telefonic. Duba este foarte încăpătoare, m-a ajutat foarte mult la mutare. Senzorii de parcare fata-spate ajuta mult la condus în oraș. Recomand!
Alexandra Elena Andries
Alexandra Elena Andries4 ani în urmă
Stiti acel moment cand așteptările iti sunt cu mult întrecute? Cam acesta este feeling-ul cand apelezi la serviciile Brent. Good job!🔛
Bogdan Mezofi
Bogdan Mezofi4 ani în urmă
Excelenta experienta si un gest de efect pe care l-am apreciat a fost faptul ca am avut ape plate in dreptul fiecarui pasager :-)
Locații recomandate