/Iasi/Inchiriere de masini

Autonom

Strada Moara de Vânt, 34, Iași 700750, România

Autonom
Inchiriere de masini
3.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JG8+VV Iași, România
+40 748 127 981
autonom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Thomas Riesenberg
Thomas Riesenberg2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență foarte proastă.
Am rezervat o mașină de clasa F (Opel Insignia sau similar) cu o lună înainte de călătorie.
Când au sosit, au încercat să mă închirieze, la același preț, desigur, o Toyota C-HR, o mașină cu 60 cm mai mică, fără încăpere pentru bagaje. În plus, reprezentantul lor era nepoliticos. A refuzat să mai închirieze o altă mașină. „Asta avem”. Ce fel de răspuns este acesta?
Rusine tie Autonom. Eram un client care se întorcea și lăcomia lor m-a făcut să decid să nu le dau mai multe șanse.
Fiți conștienți, nu sunteți bine!

(Original)
Very bad experience.
I have reserved a class F car (Opel Insignia or similar) a month before the trip.
When arrived they tried to rent me, for the same price, of course, a Toyota C-HR, a car 60 cm shorter, without luggage room. On top of that, their representative was rude. He refused to rent another car. "This is what we have". What kind of answer is that?
Shame to you Autonom. I was a returning customer, and their greed made me decide to not give them more chance.
Be aware, you have beetn noitced!
Cojocaru Adrian
Cojocaru Adrian4 ani în urmă
Închirieri auto la standarde internaționale, transfer de persoane, personal super profesionist. Prețuri foarte avantajoase!
Danny Burac
Danny Burac4 ani în urmă
(Tradus de Google) Servicii grozave

(Original)
Great service
Michael Katthyew YKM
Michael Katthyew YKM4 ani în urmă
Daniela Negru
Daniela Negru5 ani în urmă
Am închiriat o masina de la Autonom Iasi din Aeroport. Am primit o masina putin peste clasa pentru care am plătit, înmatriculata in 2018. Operatorul a fost foarte amabil. Au fost flexibili si am putut Înapoia masina la 4AM. Am avut un incident care nu a tinut de noi in urma caruia a aparut un f mic semn. Cei de la Autonom au fost foarte rezonabili fiind de acord ca nu era un semn vizibil si nu reprezenta vreun pericol. În consecinta, ne-au deblocat intreaga garantie dupa o saptamana. Noi vom reveni la ei mereu si ii vom recomanda oricui are nevoie de o masina din Iași. Va multumim!
Shabtai beniamin
Shabtai beniamin5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am ajuns la aeroportul din Iași și la agenția de închiriere pentru a returna mașina închiriată. Am fost întâmpinați de un tânăr zâmbind, pe nume Zico, care a verificat vehiculul, ne-a întrebat cum este și dacă sunt mulțumit de vehicul. El a semnat formularul conform căruia vehiculul i-a fost returnat, tratamentul său a fost rapid și exhaustiv și am fost foarte mulțumit de el și de serviciul pe care l-am primit de la compania de închirieri și mă voi întoarce la ei pentru a închiria din nou o mașină în România.

(Original)
We arrived at the Iasi airport and the rental agency to return the rented car. We were greeted by a smiling young man named Zico who checked the vehicle, asked how it was and whether I was satisfied with the vehicle. He signed the form that the vehicle had been returned to him, his treatment was quick and exhaustive and I was very satisfied with him and the service I received from the rental company, and I would return to them to rent a car again in Romania.
Stan
Stan6 ani în urmă
Am vrut sa inchiriez o masina de la aceasta companie pe o perioada de 2 săptămîni . La intrebarea pot sa călătoresc cu masina si in r. Moldova pe o perioada de 2-3 zile?
Raspuns: am auzit de la operator numai cuvîntul Nu Nu Nu pot sa mai achit o taxă suplimentară ca sa pot circula unde vreau eu raspunsul Nu Nu Nu.
Multumesc mult pentru raspunsul Nuuuuuu de la doamna operator .
Andrei Pavel
Andrei Pavel6 ani în urmă
Fain
Locații recomandate