/Iasi/Inchiriere de masini

AUTOPADOVA / Romil | Iasi - dealer multimarca, service, ITP

DN28 km 61, Iași, România

AUTOPADOVA / Romil | Iasi - dealer multimarca, service, ITP
Inchiriere de masini
4.2
269 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5CQP+45 Iași, România
+40 232 234 005
autopadova.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fil fil
Fil fil2 ani în urmă
Bătaie de joc....pt o simpla testare m au programat după două săptămâni.Cand am ajuns a trebuit să aștept o oră că să îmi zică că nu merge serverul și nu pot face testarea....in schimb este locul ideal pt cei care vor sa se enerveze ...despre atitudinea angajaților nici nu mai vb....
Călin Anton
Călin Anton2 ani în urmă
Profesionalism si amabilitate. Va recomand cu responsabilitate.
Liviu Achitei
Liviu Achitei2 ani în urmă
Promti și profesioniști în relația cu mine.
Felicitari!
Alesia zaharia
Alesia zaharia2 ani în urmă
Nu pot oferi nici măcar o stea.Stai de behăi. Trag la ora de manoperă.Pentru o constatare am stat 4 ore având și programare.Pentru o piesă care sa schimbat în 30 de minute am stat o lună cu mașina pe dreapta.Nu recomand.Mai degrabă dați o fugă până la Tișița.
Lazar Dragos
Lazar Dragos4 ani în urmă
Service-ul auto lasa de dorit, mecanici neseriosi, timp de asteptare urias atat pentru manopera, cat si pentru pise de schimb. Nu recomand nimanui sa apeleze la acest service.
Pe langa timpul de asteptare urias, pleci cu masina mai stricata decat ai venit.
La schimbarea unei portiere, au uitat sa comande literele noi (parte din portiera), afirmand ca masina nu a venit din fabrica cu acele litere (Compass).
Ghinionul lor a fost ca portiera se afla printre gunoaiele lor si au observat atat din pozele personale, cat si din vechea portiera aruncata, existenta literelor.
Schimbat intreg calculatorul de confort, de o valoare uriasa ca pret, pentru ca mecanicii nu au fost in stare sa constate ca 3 simple relee de 50 lei nu functioneaza.
Caldura in habitaclu nu functioneaza de 2 ani, profesionistii angajati ai unitatii de service fiind depasiti de aceasta problema.
Pentru investigarea comportamentului acestora fata de consumatori, urmeaza probabil si o plangere la ANPC.
Daniela Busuioc
Daniela Busuioc4 ani în urmă
Hi,
Am achizitionat de la AutoPadova un Fiat Tipo prin programul Rabla si suntem foarte multumiti de rapiditatea si profesionalisnul dealerului Gabriel Lungu, ne a consiliat, am tinut permanent legatura pentru pasul urmator, a mers totul struna pe tot parcursul desfasurarii actelor, a durat cam 12 zile totul! Si masina e faina, ne place, am facut o alegere foarte buna!
Felicitari AutoPadova, aveti dealeri profi si masini bune!
Marian Dima (Dimamarian13)
Marian Dima (Dimamarian13)4 ani în urmă
Servicii de foarte proasta calitate. Am fost pentru schimb filtre/ulei si reparatii timonerie cutie. A durat schimbul si timoneria 6 zile.
Mi-au recomandat sa schimb sonda ulei si sonda lambda.
a durat 3 saptamani.
De atunci nu pot folosi masina, se regenereaza la 10-15 km, cu foarte mult fum.
Acum trebuie sa schimb filtrul de particule 1000 euro.
NU RECOMAND
Silviu
Silviu2 ani în urmă
Prostie dusa la extrem, doar reparații aiurea și de proastă calitate, am cerut o revizie cu ulei 5w40, mi-au pus 10w40, au schimbat un furtun de apă și au uitat să pună acel colier care îl strânge, fapt ce a făcut ca acesta să sară în mers eu fiind nevoit să plătesc o platformă pentru a putea ajunge undeva sa repar și să completez iar lichidul de răcire, au strâns niște șuruburi la capacul de la filtrul de aer de a crăpat. Prețuri mult prea mari pentru niște servicii de ... efectiv.
Locații recomandate